City’s Nişantaşı’na Gelen İlk `inek` Kim?

Alışveriş Alışveriş City’s Nişantaşı’na Gelen İlk `inek` Kim?

Tarihler: 25 Şubat 2008 Pazartesi ~ 28 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Ben&Jerry

Adres: City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2008 ~ Şub 28, 2008
City’s Nişantaşı’na gelen ilk “inek” kim?

Nişantaşı, dünyanın en şık ineğini konuşuyor. Bir hafta boyunca Nişantaşı sokaklarında Nişantaşı sakinlerine dondurma yediren ve onlara keyifli anlar yaşatan inek kimdi? Gizemli inek şimdi de City’s Nişantaşı’na girerken objektiflere yakalandı.

Nişantaşı sakinleri bir süredir sokaklarında bulunan bir inekten bahsediyor. İnci kolyesi, şık çantası ve kokoş fularıyla göz alan bu ineğin Ben&Jerry’s’in ünlü ineği Linda olduğu anlaşıldı. Ben& Jerry’s’in şık ineği Linda çevresindeki şaşkın bakışlara aldırmadan City’s Nişantaşı alışveriş merkezine girip dolaştı ve Ben&Jerry’s mağazasını ziyaret etti. Linda ve arkadaşlarının ayrıca 26 Ocak tarihinde 12:00 ile 14:00 saatleri arasında ellerine pankartlarını alarak Nişantaşı’nda dolaşacağı ve İstanbullular’a mesajlar vereceği konuşuluyor.

Peki nereden çıktı bu inekler? Nişantaşı sokaklarındaki inekler, kısa bir süre önce City’s Nişantaşı mağazasıyla kocaman parçalı Ben&Jerry’s deneyimini yaşatmaya başlayan Ben&Jerry’s’in inekleri. İsimleri ise Linda, Emily, Emma ve Susan. Ben&Jerry’s inekleri Nişantaşı sokaklarında dünyanın en kocaman parçalı, en sorumluluk sahibi ve en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s’in lezzetini yaymaya çalışıyor. Linda, Emily, Emma ve Susan’ın İstanbullular’a mesajları da olacak. Bu sebeple 26 Ocak’ta ellerine pankartlarını alarak Nişantaşı sokaklarında dolaşacaklar. Ben&Jerry’s inekleri Nişantaşı sokaklarındaki gezintilerinin ardından eşsiz lezzetlerini alışveriş merkezi ziyaretçilerine sunmak üzere City’s Nişantaşı deneyim mağazasına gidecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT