Clarks'tan Yeni Yıla Özel % 20 İndirim

Alışveriş Alışveriş Clarks'tan Yeni Yıla Özel % 20 İndirim

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 15 Aralık 2011 Perşembe

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 15, 2011

“Annemle ben Clarks giyiyoruz” Yılbaşına özel % 20 indirim

Tasarımlarında rahatlık, şıklık ve teknolojiyi bir araya getiren Clarks, 2011 Sonbahar – Kış koleksiyonundaki bot ve çizmelerle sizlere sıcacık günler vaat ediyor. Üstelik 15 Aralık’a kadar çocuk bot ve çizme alışverişi yapan anneler kendi alacakları bot ve çizmelerde % 20 indirim kazanıyor.

Her sezon kendine özgü, farklı ve şık modellerden oluşan koleksiyonlarıyla dikkat çeken Clarks’ın Sonbahar – Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden kullanışlı ve rahat bot ve çizme modelleri şimdi çok özel bir promosyonla karşınızda…

“Annemle ben Clarks giyiyoruz” kampanyası hem anneleri hem de çocuklarını çok mutlu edecek. 15 Aralık’a kadar devam edecek kampanyada çocuk bot ve çizme alışverişi yapan anneler, istedikleri bot ve çizmede % 20 indirim kazanıyor. Böylelikle Clarks’ın bir arada sunduğu konfor ve şıklığı anneler çocuklarıyla birlikte yaşamanın keyfine varacak.

Yeni koleksiyonunda çok çeşitli temaları işleyen ve bunu modellerine yansıtan Clarks’ın “Tam tamına annem ve babam gibi görünmek istiyorum” diyen minikler için de çetin hava koşullarına karşı koyabilen, gerçek bir İngiliz klasiği olma özelliğinde modeller sunuyor.

Hem okul kıyafetleri hem de gündelik giysileriyle çok rahat kombinleyebilecekleri modelleriyle Clarks çocukları da tıpkı anne ve babaları gibi şıklık ve konforun keyfini yaşacak.

Daha iyi görünen, daha iyi hissettiren ve daha iyi performans sağlayan ve kişiliğinizi yansıtan ayakkabılar için Clarks, yeni bot çizme modelleriyle anne ve çocukların yine vazgeçilmez olmayı başarıyor.

www.clarks.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT