Clarks’ın 2012 İlkbahar – Yaz modelleri ile Şıklığınızı Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Clarks’ın 2012 İlkbahar – Yaz modelleri ile Şıklığınızı Tamamlayın

Tarihler: 12 Mart 2012 Pazartesi ~ 12 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Clarks

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 12, 2012 ~ May 12, 2012

Clarks’ın 2012 ilkbahar-yaz ayakkabı koleksiyonu, geçmiş, bugün ve geleceğe ait yepyeni öğeleriyle dikkat çekiyor.

Dünyanın önde gelen İngiliz ayakkabı markası Clarks, rahatlık ve şıklığı bir araya getiren 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunu ayakkabı severlerin beğenisine sundu. Modern, eğlenceli, neşeli ve moda öncüsü bir ruhla sarmalanmış yeni koleksiyonda, ünlü İngiliz kumaş markası Liberty’nin desenleriyle birleştirilmiş babetler, dolgu topuklar, Oxford modeller, sandaletler, erkeksi tasarımlar ve şatafatlı süetler göze çarpıyor.

Clarks 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda, ayakkabı tutkunlarının ilgisini çekecek özel tasarımlı dolgu topuklarla şıklığı tamamlayan çarpıcı kabartmalar göz kamaştırıyor. Riviera düz topuklu ayakkabılarıyla koleksiyon, sezonun minimalist görünümüyle mükemmel uyum sağlarken bu sezonun ayakkabılarında kraliyet moru, güneş ışığı gibi renkler öne çıkıyor.

Koleksiyonun erkek ayakkabıları özgün ve işçilikli, çağdaş İngiliz stili, İngiliz yazı ve İngiliz denizci olmak üzere dört ayrı kategoride sunuluyor. Çocuklara yönelik olarak tasarlanan ayakkabılar ise çiçek desenleri ve canlı renkleri bir araya getirerek cıvıl cıvıl modelleriyle adından söz ettiriyor.

Yıllardır vazgeçilemeyen klasikleri, sezon modasını yansıtan modelleri ve özgün tasarımların hayat bulduğu ayakkabılarıyla Clarks, yeni koleksiyonuyla kendini iyi hissetmek ve güzel görünmek isteyenlerin vazgeçilmez tercihi olmaya devam ediyor.

www.clarks.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yeni modellere mutlaka bakmak lazım, ilgi çekici görünüyor.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT