Coco Pops’un Yeni Ürününün Adını Çocuklar Seçti

Alışveriş Alışveriş Coco Pops’un Yeni Ürününün Adını Çocuklar Seçti

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 08 Ağustos 2008 Cuma

Firma: ÇOKOTOP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 8, 2008
Coco Pops’un yeni ürününün adını çocuklar seçti
İçeriğindeki kalsiyum ve demirle çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı olan Coco Pops, yepyeni ürünü için interaktif bir kampanyaya imza attı. Coco Pops web sitesi www.cocopops.com.tr üzerinden gerçekleşen kampanyaya 250.000 çocuk katıldı. Yeni ürünün ismi için oy kullanan çocukların yüzde 80’i Coco Pops’un yeni ürününe ÇOKOTOP ismini seçti.

ÇOKOTOP, çocukların severek tükettiği Coco Pops’lara Ülker çikolata kaplı topların eklenmesiyle ortaya çıkan yepyeni bir lezzet… Tahıl gevreği ve bar şeklinde iki farklı formatta piyasaya sunulan Coco Pops ÇOKOTOP’lar, çikolatanın tadını doya doya çıkarmak isteyen çocukların tercihi olmaya aday.

İçeriğindeki 6 vitamin ve 2 mineralle çocukların gelişimlerine de destek olan Coco Pops ÇOKOTOP, çikolata kaplı toplar içeren Türkiye’nin ilk tahıl gevreğidir. Coco Pops ÇOKOTOP, çikolata tadını bar formatına da taşıyarak, günün her anında tercih edilebilir kılıyor. Çıtır çıtır çikolatalı tahıl gevreği, hafif ve gevrek formuyla çocukların vazgeçilmezi olacak.

Araştırmalar; 1 porsiyon tahıl gevreğinin, günlük besin ihtiyacının dörtte birini karşıladığını gösteriyor. Gerek içinde bulunan demir, gerekse sütten gelen kalsiyum çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı oluyor. 1 kase Coco Pops ÇOKOTOP, çocukların günlük kalsiyum ihtiyacının % 29’unu, 6 vitamin ihtiyacının en az % 26’sını, demir ihtiyacının da % 17’sini karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT