Çocuk Gözleri Yaz Güneşinden Topten Kids ile Koruyun

Alışveriş Alışveriş Çocuk Gözleri Yaz Güneşinden Topten Kids ile Koruyun

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Topten Kids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
ÇOCUK GÖZLERİ YAZ GÜNEŞİNDEN TOPTEN KİDS İLE KORUYUN..
GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ AKSESUAR DEĞİL ÖNEMLİ BİR SAĞLIK ARACI VE ÇOCUKLARIN HASSAS GÖZLERİNİ TOPTEN KİDS’İN KALİTELİ POLARİZAN CAMLARI İLE KORUMA ALTINA ALIN..

Çocukların yüz yapısına uygun özel tasarımlar hazırlayan TOPTEN KİDS, yaz güneşine karşı uyarıyor. Taklit ve ucuz güneş gözlüklerinin tehlikeleri ile karşı karşıya kalan hassas minik gözler için uygun fiyatlı, kaliteli cam teknolojisi sunan TOPTEN KIDS’i tercih edin.. TOPTEN KIDS, Polarize cam teknolojisiyle üretiliyor ve çocukların gözlerini güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyor.

TOPTEN KIDS, üstün kalite sunan Polarizan cam teknolojisinin yanı sıra hafif çerçeve tasarımları ile de öne çıkıyor. Estetik ve çocukların hayal dünyasına hitap eden modeller üreten TOPTEN KIDS, çerçevelerin yüz gelişimine ve uzun süre taşınabilir olmasına özen gösteriyor.

Miniklerin oyun alışkanlıklarını dikkate alarak model geliştiren marka, üst seviyede koruma sağlıyor. Düşme, çarpmalara karşı kolay kırılmaz ve kırıldığında zarar vermez çerçeve dizaynı ile güneş gözlüğünde güvenle alabileceğiniz TOPTEN KIDS, geniş model seçeneği sunuyor. TOPTEN KIDS uygun fiyat politikaları ile de ailelerin bütçesini sarsmadan çocuklarına sağlıklı ve kaliteli bir güneş gözlüğü satın alma imkanı tanıyor.
www.eksenoptik.com.tr
TOPTEN KIDS FİYAT ARALIĞI : 75 YTL – 150 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT