Çocuklar Arka Koltuğa, Köpekler kulübesine; Haydi, Hep Birlikte Gezmeye!

Alışveriş Alışveriş Çocuklar Arka Koltuğa, Köpekler kulübesine; Haydi, Hep Birlikte Gezmeye!

Tarihler: 24 Mart 2010 Çarşamba ~ 24 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Tropikal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2010 ~ Mar 24, 2010
Tüm aile bir arada vakit geçirerek, eğlenceli anlar yaşamak için çıktığınız tatiller ya da hafta sonu gezmelerine köpeğiniz de katılıyor mu? Ailenin bireyi haline gelmiş olan küçük dostlarınızın konforlu bir şekilde yolculuk etmesi için kulübelerini arabaya taşımaya ne dersiniz?

Araba yolculuğu yapacağımız zaman, maksimum seviyede konfora sahip olabilmek için elimizdeki tüm imkanları kullanırız. Rahatsızlık duyduğumuz durumu düzeltmeye, bir çözüm bulmaya çalışırız. Peki rahatsızlığını dile getiremeyen küçük dostlarımız? Elbette onların rahatını düşünmek de bize kalıyor…

Tropikal tarafından Türkiye’ye getirilen Ferplast Atlas Araba Kulübeleri, köpeklerin sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmesi amacıyla dizayn edilmiştir. Son derece rahat ve havadar olan kulübeler, köpeğinizin sarsıntıdan minimum seviyede etkilenmesini sağladığı gibi, kullanılan özel plastik malzeme sayesinde kolayca temizlenmekte; mikrop ve bakteri oluşumuna izin vermemektedir. Özel bir seperasyonla kolayca ortadan ikiye bölünebilen kulübeler 2 köpeğin aynı anda seyahat etmesine de imkan tanımaktadır. Yurt çapındaki tüm veteriner ve petshoplarda satışa sunulan, 82x52x61, 100x60x60, 100x80x71 cm ölçülerine sahip kulübeler her boy köpeği içinde barındırabilecek niteliktedir.

Dünyada evcil hayvan ürünleri konusunda lider konumda bulunan birçok firmanın temsilciliğini yürüterek evcil hayvanlara yönelik yenililikleri Türkiye’yle buluşturmaya devam eden Tropikal’in internet sitesi www.tropikalpet.com.tr ‘i ziyaret ederek firmanın diğer ürünleri hakkında bilgi edinebilir ve evcil hayvanlarınızla ilgili merak ettiğiniz konuların cevaplarını bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT