Çocuklara ‘Tatlı’ bir Ramazan Süprizi

Alışveriş Alışveriş Çocuklara ‘Tatlı’ bir Ramazan Süprizi

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 31 Ekim 2005 Pazartesi

Firma: Tatlıcı Tombak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 31, 2005
Çocuklara ‘Tatlı’ bir Ramazan Süprizi

K’NEX ve Tatlıcı Tombak’tan ‘tatlı’ bir promosyon: Ramazan ayı boyunca Tatlıcı Tombak mağazalarından 6 adet tatlı alana 1 kutu K’NEX oyuncak seti hediye.

Türkiye pazarına yeni giren ödüllü oyuncak markası K’NEX, İstanbul’un en sevilen tatlıcısı Tatlıcı Tombak ile birlikte Ramazan ayı için ‘tatlı’ bir promosyon hazırladı. Tatlıcı Tombak mağazaları Ramazan ayı boyunca çocukları K’NEX oyuncakları ile sevindirecek. Ramazan süresince tüm Tatlıcı Tombak mağazalarından yapılacak 6 adet tatlı alışverişi karşılığında 1 kutu Kid K’NEX oyuncak hediye edilecek. Tatlı denince akla gelen ilk isim Tatlıcı Tombak ile oyuncak dünyasının öncü markası K’NEX, Ramazan ayı boyunca çocukların sevgilisi olacak.

Çocuklara sınırsız yaratıcılık fırsatı sunan K’NEX’in promosyon dahilindeki oyuncakları Kid K’NEX’in grubunun Lid Kids serisinden. 3 farklı karakter alternatifi ile piyasaya sunulan Lid Kids 3-5 yaş grubu için tercih edilebilecek bir başlangıç oyuncağı olarak nitelendiriliyor. Tatlıcı Tombak ile gerçekleştirilen promosyon sayesinde çocuklar, çok sevdikleri sütlü tatlıları yerken K’NEX ile de tanışmış olacaklar.

K’NEX hakkında: K’NEX Industries 1992 yılında, çocuklar için oyuncak yapı sistemleri üretmek ve pazarlamak amacıyla faaliyete geçti. Bugüne dek 150’nin üzerinde ödül kazanan K’NEX, dünyanın dört bir yanında anne ve babalar ile her yaştan çocuklar tarafından beğeniyle tercih edilen bir oyuncak markası konumunda bulunmaktadır. K’NEX hakkında daha fazla bilgi için www.knex.com adresini ziyaret edebilirsiniz. K’NEX’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü DKare Dış Ticaret Ltd. Şti. faaliyetlerine 2004 yılında seçkin bebek ürünleri markası Litaf’ın distribütörlüğünü yaparak başladı. “Hayatı renklendiren ve kolaylaştıran detaylar” sloganıyla lanse edilen Litaf ürünlerine ek olarak K’NEX’in ithalatına da başlayan DKare, şimdilik 26 olan satış noktası sayısını her geçen gün artırmaktadır.

Tatlıcı Tombak hakkında: Yönetim Kurulu Başkanlığını Nedim Saban’ın üstlendiği Tatlıcı Tombak, 2003 yılında başlayan Ar-Ge çalışmaları neticesinde Ocak 2004’te faaliyete geçti. Hızla büyüyen kuruluş, bugün hizmetlerini 23 şubesiyle sürdürüyor. Sütlü tatlılar konusunda uzmanlaşan, geleneksel lezzetleri yüksek teknoloji ortamında üreten Tatlıcı Tombak, franchising yöntemiyle genişlemeyi hedefliyor. Şube sayısı Ekim ayı sonunda 30’a ulaşacak olan tatlıcı Tombak İstanbul dışında Antalya ve İzmit’e franchise veriyor. 2006 yılı sonuna kadar 60 noktaya ulaşmayı hedefleyen kuruluş, bu noktaların 55 tanesini franchising yöntemiyle açmayı planlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT