Çocukların Bayramına Oyuncak Yakışır

Alışveriş Alışveriş Çocukların Bayramına Oyuncak Yakışır

Tarihler: 16 Nisan 2008 Çarşamba ~ 23 Nisan 2008 Çarşamba

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2008 ~ Nis 23, 2008
ÇOCUKLARIN BAYRAMINA OYUNCAK YAKIŞIR
23 Nisan’da sokak şenliklerini kaçırmamak, törenlerde yer almak, o günü çocuklarımızla coşkuyla yaşamak isteriz. Bu yıl, kutlamaların ardından çocuğunuzla birlikte onun dünyasını da ziyaret edin. 23 Nisan coşkunu doya doya hissedeceği Toyiki de, programınızın bir parçası olsun...
Çocuk Süpermarketi Toyiki’de 23 Nisan’ın keyifli telaşı başladı. Çocukların hayranı olduğu binlerce oyuncağın aynı çatı altında yer aldığı Toyiki’lerde çocukları mutlu edecek, bayram neşelerine neşe katacak birçok seçenek yer alıyor.
Tüm Türkiye çapında 35 mağazasında çocuklarla buluşan Toyiki’de, 23 Nisan günü Toyiki kart sahipleri birkez daha kazanacak. Toyiki kart sahipleri 23 Nisan’a özel yaptıkları alışveriş karşılığında % 20 hediye puan kazanacaklar.
Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.
Dünyaca ünlü oyuncakların ve markalı ürünlerin “hep ucuz, en ucuz” sloganıyla yer aldığı Toyiki‘lerde, hem 0-14 yaş arası çocuklara yönelik, hem de ailece oynayabileceğiniz binlerce oyun yer alıyor.

·Elllerine ve ayaklarına bastırınca konuşan, karnına bastırdığınız zaman ise ağlayan, kafasını hareket ettirebilen, 41 cm. boyundaki Hareketli Bebek ...YTL.
·Arkadaşlarınız veya ailenizle oynayabileceğiniz, kuleyi devirmeden tahta çubukları çekebilmenin heyecanını yaşayabileceğiniz Yıkule Devrilen Tahtalar sadece 7,5 YTL.
·Kanatları sihirli bir dokunuşla kocaman pembe kanatlara dönüşen, kız çocuklarının gözde oyuncaklarından Mariposa Barbie 44,90 YTL.
·Piyasada eş değer ürünü olmayan 3 kanallı, şarjlı, 40 cm boyunda Sky Passion Helikopter 79 YTL.
·3 yaş ve üzeri çocuklar için sunulan metal gövdeli, ayak frenli Spiderman Scooter 39 YTL.
·Şarjlı ve tam fonksiyonlu, 1/16 ölçekli Efsane Yarışçı Jip 24,9 YTL.
·Düz zeminlerde kullanlan ve hava basıncı ile hareket eden Hovercraft 29 YTL.
·Bütün bu seçeneklerin yanı sıra güzel havaların gelmesi ile birlikte ilk tercihlerden biri olan lisanslı Fairy Bisikletler ise Toyiki’de 129 YTL.’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.
Türkiye çapında 35 mağaza ile tüketicileri ile buluşan çocuk süpermarketi Toyiki’de oyuncaktan kırtasiyeye, bisikletten bilgisayara, aile oyunlarından spor malzemelerine, çocuk mobilyalarından giyime kadar 9 bin çeşitten biri mutlaka sizin ve çocuklarınız için...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT