Çocukların Hayal Güçleri Geniştir, Rasch ile Seçenekleri de Öyle...

Alışveriş Alışveriş Çocukların Hayal Güçleri Geniştir, Rasch ile Seçenekleri de Öyle...

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Firma: HannaHome

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

HannaHome’un temsilcisi olduğu trendleri belirleyen duvar kağıdı markası Rasch’ın yeni Bambino 2013 koleksiyonu, bebek ve çocuk odaları için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş benzersiz duvar kağıdı seçenekleri sunuyor.

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının bebek ve çocuk odaları için özel olarak tasarladığı yeni Bambino 2013 koleksiyonu birbirinden farklı konseptte birçok desen seçeneği ile dikkat çekiyor.

Silinebilme özelliği ve dayanıklılığı sayesinde özellikle bebek ve çocuk odalarında kullanım kolaylığı sağlayan yeni Bambino koleksiyonu, aynı zamanda standartların dışına çıkan renk ve desen seçeneklerine de sahip.

Parçalı desenlerin farklı şekillerde ustalıkla kullanıldığı koleksiyonda korsan karakterlerinden el-ayak izlerine, çocukların vazgeçilmez hayvan dostlarının patchwork olarak da işlendiği figürlerden puantiyelere kadar birçok seçenek, çocuklar için hoş yaşam alanları yaratırken bir yandan da hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlıyor. Ayrıca dekorasyonda bütünlüğü sağlamak amacıyla sipariş üzerine duvar kağıtlarınız ile uyumlu perde ve kumaş seçenekleri de Rasch tarafından sunuluyor.

Herşeyin başı sağlık!

Yeni Bambino koleksiyonu tüm Rasch duvar kağıtlarında olduğu gibi Avrupa Kalite RAL sertifikasına sahiptir. İnsan sağlığına zarar verebilecek hiçbir madde içermeyen Rasch duvar kağıtları bu özelliği ile bebek ve çocuk odaları için idealdir!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT