Çocukların Hayal Kahramanlarıyla Lisanslı Bisikletler Türkiye’de Sadece Joker’de...

Alışveriş Alışveriş Çocukların Hayal Kahramanlarıyla Lisanslı Bisikletler Türkiye’de Sadece Joker’de...

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Çocukların Sevgilisi Disney karakterleri; Cars, Princess, Fairies, Winnie The Pooh ile Transformers, Barbie ve HotWheels lisanslı bisikletler Türkiye’de sadece JOKER’de satılıyor.

“Çocuklar için herşey, eğlence dahil” sloganı ile çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap veren JOKER, çocuklara yazın ve tatilin doyasıya keyfini çıkarabilecekleri yüzlerce ürünün yanı sıra sadece JOKER’de satılan lisanslı bisikletler ile “yazın olmazsa olmazı” bisiklet keyifini de sağlıyor.

11 yaşa kadar ürün seçenekleriyle 149 TL’den başlayan özel fiyatlarla kısa bir süre için indirimli olarak satışa sunulan lisanslı bisikletler; Disney Cars, Princess, Fairies, Winnie The Pooh ile Transformers, Barbie ve HotWheels renkli ve eğlenceli aksesuarları ile çocuğunuzun tatil eğlencesine heyecan katacak.

Siz de, en yakın JOKER Mağazası’na uğrayarak, çocuğunuzu en mutlu edecek bisikleti birlikte seçebilir veya www.joker.com.tr’yi ziyaret ederek ona sürpriz yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT