Çocuklarınız İçin Ray-Ban ve Vogue Gözlükleri

Alışveriş Alışveriş Çocuklarınız İçin Ray-Ban ve Vogue Gözlükleri

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 29 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Ray-Ban ve Vogue

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 29, 2008

Ray-Ban Junior 2008-09 Optik Koleksiyonunu Görücüye Çıkardı.
Çocuklar için hazırlanan koleksiyonda renkli ve hafif çerçeveler ön planda. Miniklerin hassas göz ve burun yapısını dikkate alarak hazırlanan Ray-Ban Jr., bu sezon titanyum çerçevelere ağırlık vermiş. Çocukların burun yapıları gelişimini tamamlamadığı için kullandığı optik çerçevenin kaliteli ve hafif olması ciddi önem taşıyor. Bunun bilinciyle üretim ve tasarım yapan Ray-Ban, Junior koleksiyonunda ergonomik sitiller ve titanyum hafifliği üstün kalite sunuyor.

Ray-Ban Junior, uygun fiyatları ve 2 yıl süreli garanti hizmeti ile ailelere büyük rahatlık sağlıyor. Ray-Ban Jr. Koleksiyonu ailelerin güvenle tercih edebileceği kadar kaliteli ürünler sunarken, çocuklara gözlüklerini sevdirecek kadar da renkli bir koleksiyona sahip. Kırmızı bu sezon çok moda!.. Titanyum metal gözlükler de kırmızı, mavi, mor renkler şık kombinasyonlar yaratıyor. Kemik çerçeveyi tercih eden minikler için titanyum saplar hem hafiflik sağlıyor hem de hoş bir görüntü veriyor. Bu sezonun bir başka gözdesi ise çatal saplı metal gözlükler!.. Çatal saplı metal çerçeveler de pembe, mavi, mor, kırmızı gibi çok canlı renkler kullanılmış. Çocukların burun yapılarına uygun hazırlanan Ray-Ban Jr., çerçeve tasarımlarında ergonomik yapıya da önem vermiş. Anti-alerjik çerçeveler, çocukların yüz hareketlerini kısıtlamayan sitiller minikler için optik gözlük takmayı keyifli hale getiriyor. Çocuğunuz için optik gözlük seçerken mutlaka Ray-Ban kalitesi ile sunulan mükemmel Junior koleksiyonuna göz atın!..
www.ray-ban.com

Kız Çocukları İçin Vogue Seçin!
Kız çocukları, annelerinin giysilerini giymek, makyaj malzemelerini aşırmaktan çok hoşlanırlar. Genç, modern ve iddialı kadınların gözlük markası olan Vogue, şimdi annelerinin kızları için gizlice takmaya gerek kalmayan mükemmel bir optik çocuk koleksiyonu sunuyor. Vogue Kids koleksiyonunda çok renklilik, sezonun tüm trendlerini yansıtan en “moda” sitiller ve Vogue enerjisinin yansıtıldığı iddialı modeller yer alıyor. “Kız çocukları annelerinin gözlüklerine benzer gözlükler takacaklar” sloganıyla sunulan Vogue Kids optik tasarımlarında metal gövde-kemik sap kombinasyonları yeni bir modanın öncülüğünü yapıyor.

Hafifliği ile dikkat çeken Vogue Kids, kız çocuklarının süslü çanta-ayakkabı takımları ile uyumlu çok renkli çerçeveler tasarlamış. Kemik gözlüklerde çok renkli gövdeler ve kontrast renk yaratan saplar öne çıkıyor. Vogue Kids, yeşil-sarı, mavi-turuncu, kırmızı-pembe ve pembe-mor kombinasyonlar yaratarak miniklerin renkli dünyasına zengin seçenekler sunuyor. Metal tasarımlarda mavi, kırmızı, pembe, mor renkler ve çatal saplar sezonun hit’leri arasında. Vogue Kids ürünlerinin tümü 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor. Bu yaz, kızınızla birlikte moda’nın öncüsü olmak istiyorsanız birlikte Vogue takmalısınız.
www.vogue-eyewear.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT