Cola Turka ile Grand Cherokee Jeep Kazanma Şansınız 28 Şubat’a Kadar Sürüyor

Alışveriş Alışveriş Cola Turka ile Grand Cherokee Jeep Kazanma Şansınız 28 Şubat’a Kadar Sürüyor

Tarihler: 19 Şubat 2007 Pazartesi ~ 19 Şubat 2007 Pazartesi

Firma: Cola Turka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2007 ~ Şub 19, 2007

Cola Turka ile Grand Cherokee Jeep kazanma şansınız 28 Şubat’a kadar sürüyor

Cola Turka kapaklarının altındaki şifreyi gönder, Grand Cherokee Jeep sahibi olma ya da takımının futbolcularıyla rüya gibi bir gün yaşama şansı yakala… Ayrıca yüz binlerce 1 litre Cola Turka kazanma fırsatı da seni bekliyor.

Cola Turka kapaklarının altındaki 8 haneli şifreyi gönderenler Grand Cherokee Jeep kazanma ya da takımıyla Futbol Rüya Günü yaşama şansına sahip olacaklar. 28 Şubat 2007 tarihine kadar sürecek kampanyada yeşil kapakların altında anında yüz binlerce 1 litre Cola Turka da katılanları bekliyor.

Çekilişte 1 kişiye 1 adet Grand Cherokee Jeep ve 40 kişiye takımı ile Futbol Rüya Günü hediye edilecek. Futbol Rüya Günü’nde 4 büyük takımın taraftarlarından 10’ar kişi beş yıldızlı otelde konaklayıp, takımın antrenmanını izleme, takımıyla akşam yemeğine katılma şansını yakalayacak. Şanslı taraftarlara futbolcu imzalı forma hediye edilecek.

28 Şubat 2007 tarihinde sona erecek kampanyada kazanan talihliler, 12 Mart 2007 günü Posta gazetesi Türkiye baskısında duyurulacak.

www.colaturka.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT