Colin´s´in İlkbahar Yaz Koleksiyonu Her Tarza Hitap Ediyor

Alışveriş Alışveriş Colin´s´in İlkbahar Yaz Koleksiyonu Her Tarza Hitap Ediyor

Tarihler: 24 Şubat 2011 Perşembe ~ 24 Mart 2011 Perşembe

Firma: Colin´s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2011 ~ Mar 24, 2011

Yaratıcı kreasyonlarıyla tarz sahibi moda tutkunlarının ilk tercihi Colin’s, 2011 ilkbahar yaz koleksiyonundaki cıvıl cıvıl temalarıyla göz kamaştırarak takipçilerini yine etkisi altına alacak.

Bahara yüzümüzü döndüğümüz şu günlerde rengârenk ilkbahar-yaz koleksiyonuyla Colin’s, sevenlerinin neşesini yerine getirecek. Tarz sahibi kreasyonlarıyla günlük giyim trendlerini belirleyen marka, yaklaşan yaz mevsimini birbirinden neşeli üç farklı temayla karşılıyor. Campus, Rock’n Roses ve Let it Shine adlarını taşıyan bu üç tema, farklı tarzlara hitap ederek Colin’s’i kendini özgürce ifade etmek isteyen gençlerin bir numaralı markası haline getiriyor.

Hem günlük kıyafetlerde, hem de gece kıyafetlerinde şık ve etkileyici alternatifler sunan Colin’s’in iddialı ilkbahar-yaz kreasyonunda, pırıltılı club kıyafetlerinden rock starların yıpranmış görünümlü ekose gömleklerine, baharın enerjisini taşıyan rengarenk kolej stilinden rahat ve trendy jeanlere, her tür tarza uygun bir seçenek bulunuyor. Colin’s’le bahar sevincini üzerinizde taşıyacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT