Colin’s ile 7 Yeni Dünya Harikasını Keşfedin!

Alışveriş Alışveriş Colin’s ile 7 Yeni Dünya Harikasını Keşfedin!

Tarihler: 15 Mayıs 2011 Pazar ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2011 ~ Haz 19, 2011

Kampanyalarıyla her zaman adından söz ettiren Colin’s, bu kez müşterilerini dünyanın yedi yeni harikasını keşfe çağırıyor. 15 Mayıs – 19 Haziran tarihleri arasında, Colin’s mağazalarından yapılacak 75 TL.’lik alışverişle çekilişe katılacak yedi çift, dünyanın yedi yeni harikasından birini görme şansını elde edecek!

Sezon trendlerini yakından takip eden koleksiyonlarıyla gençlerin sevilen markalarından biri olan Colin’s, yeni kampanyasıyla seyahat tutkunlarına unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. 15 Mayıs ile 19 Haziran tarihleri arasında, tüm Colin’s mağazalarında uygulanacak kampanyayla 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes çekilişe katılma şansı kazanıyor.

19 Haziran 2011’de sonlanacak olan kampanyanın ardından Milli Piyango İdaresi’nin yapacağı çekilişle belirlenecek yedi çift, “Dünyanın 7 Yeni Harikası’nda” eğlenceli bir tatil kazanacak. 7 Çift, 7 Ülke, 7 Yeni Dünya Harikası…

Bir ay boyunca devam edecek olan Colin’s’in fırsat kampanyası kapsamında, 75 TL’lik alışveriş yapan herkese Colin’s’in Facebook sayfası üzerinden çekilişe katılabilecekleri bir kart veriliyor. Çekilişi kazanan yedi şanslı çiftten her biri, yedi muhteşem ülkeden birini keşfetmeye gidiyor.

Çekilişi kazanacak olan talihlilerin görmeye hak kazanacakları yedi yeni dünya harikası arasında; Çin Seddi (Çin Halk Cumhuriyeti), Kolezyum (Roma), Kurtarıcı İsa (Brezilya), Machu Picchu (Peru), Petra (Ürdün), Tac Mahal (Hindistan) ve Chichen Itza (Meksika) bulunuyor.

15 Mayıs – 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyaya katılın, siz de Colin’s’le beraber yeni keşiflere yelken açın!

Kampanyayla ilgili daha detaylı bilgiye Colin’s web sitesinden (www.colins.com.tr) veya Colin’s’in Facebook (www.colins.com.tr/facebook) sayfasından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT