Collezıone’den 1 Alana 1 Bedava Kampanyası…

Alışveriş Alışveriş Collezıone’den 1 Alana 1 Bedava Kampanyası…

Tarihler: 24 Haziran 2009 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Collezione

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2009 ~ Tem 30, 2009
Collezıone’den 1 Alana 1 Bedava Kampanyası…
Alışverişe Çıkmanın Tam Zamanı!!!

Collezione’de kampanyalar dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz ay ilki gerçekleşen 1 alana 1 bedava kampanyası 24 Haziran’da tekrar başladı…

Türkiye’de moda sektörünün önde gelen isimlerinden, moda severlerin vazgeçilmez markası Collezione’den yaz gardırobunuzu yenilemeniz için çok özel bir fırsat!

Collezione 24-30 Haziran tarihleri boyunca geçerli olacak “Bir Alana Bir Bedava” kampanyasıyla moda tutkunu herkesi mağazalarında bulunan fırsat reyonlarına davet ediyor.

Bayan ve erkek giyiminde 2009 yaz sezonunun en trendy tasarımları ile Collezione; şorttan t-shirte, elbiseden çantaya, gömlekten pantolana, ayakkabıdan plaj çantasına ve özel tasarım takılardan son moda bikinilere kadar birbirinden farklı her ürünü uygun fiyata bulabileceğiniz mağazalarında sizleri bekliyor.
Collezione’nin 2009 yazına damgasını vuran koleksiyonları, birbirinden farklı tasarım ve renk seçenekleri ile yaz alışverişinizi keyfe dönüştürün.
Fuşya etiketli ürünlerde geçerli olacak kampanya ile dolabınızı yaza hazırlayın, ekonomik seçenekler ile her gün farklı bir tarz yaratın.

Sezonun en gözde ve trend tasarımlarının yer aldığı geniş ürün yelpazesini görmek için hemen bir Collezione mağazasına uğrayın, kampanyadan ilk siz faydalanın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT