Columbia `dan Sıcak Tutan Sevgililer Günü Hediyeleri!

Alışveriş Alışveriş Columbia `dan Sıcak Tutan Sevgililer Günü Hediyeleri!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
Columbia`dan Sıcak Tutan Sevgililer Günü Hediyeleri!
Sevgililer Günü`nde sevgilinizin kalbini sıcacık yapacak bir hediye arıyorsanız, Columbia`nın bere, eldiven ve polardan oluşan hediyeleri tam size göre.

Erkek arkadaşınız için dikkat çekici kırmızı veya kız arkadaşınız için rüyalar aleminden fuşya! Columbia`da 14 Şubat`a özel birçok ürün bulmanız mümkün.

Kız arkadaşınıza sıcacık bir hediye için...
Teknolojik özellikleri ile ön plana çıkan Columbia`nın, fuşya, yeşil ve pembe renklerdeki polar eldivenleri sevgilinizin ellerini sıcacık tutarken aktif kalıbı ile vücudu saran eskitilmiş görünümlü polar sweatshirt’ü fuşya ve siyah renklerde hazırlanmış. İçi polar, dışı örgü berelerin ise, kız arkadaşınızın beğenisine göre fuşya, mavi ve yeşil renkleri mevcut.

Erkek arkadaşınıza teknoloji ve şıklığı hediye edin...
Farklı baskı ve renk seçenekleri sunan Columbia bereler hem çok sıcak tutuyor hem de iyi görünmenizi sağlıyor. Şık görüntüsü ile sevgilinizin hem ofise giderken hem de haftasonu gezilerinde rahatlıkla kullanabileceği su geçirmez, nefes alan Omni-Tech özellikli eldivenlerin bilekleri ayarlanabiliyor. Ayrıca siyahın yanı sıra beyaz rengi de mevcut. Zorlu hava şartlarında yapılan açıkhava aktiviteleri için Columbia’nın geliştirdiği yüksek teknolojili ürünlerden oluşan Titanium koleksiyonunda yer alan polar, içindeki yün tabakası sayesinde yılın her zamanı sıcak ve şık. Columbia polar Omni-Dry özelliği ile çabuk kuruyor ve vücuttaki nemi dengeliyor. Columbia poların bordo, siyah ve antrasit renkleri mevcut.

Kadın
Columbia Headwall bere: 29 TL.
Columbia Wintertrainer eldiven: 29 TL.
Columbia Sandy Siren Hoodie polar: 79 TL.
Erkek
Columbia Graffiti bere: 29 TL.
Columbia Caddy Shack eldiven: 79 TL.
Columbia Big Bankhead polar: 109 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT