Converse, 2011 İlkbahar Koleksiyonunu Tanıtıyor

Alışveriş Alışveriş Converse, 2011 İlkbahar Koleksiyonunu Tanıtıyor

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Çizgi desenleri ve yıkanmış renklerin öne çıktığı Chuck Taylor All Star, IVY League’deki üniversitelerin tarzlarından esinlenerek oluşturulan Jack Purcell,Rock ’n roll ve modayı buluşturan Varvatos, kadınlara özel koleksiyon Lady All Star, orijinal One Star Classic 74’den esintiler taşıyan One Star, klasik çizgileri yeni yönlere taşıyan Star Chevron Star Player…

Converse koleksiyonu, yeni sezonda da zengin temalarla tüketicisiyle buluşuyor.

Chuck Taylor All Star
Converse, müziği, sanat ve kültürünü yansıtan İlkbahar 2011 Chuck Taylor All Star koleksiyonunu takdim ediyor. Tüm zamanların en simgesel ayakkabısı olan Chuck Taylor All Star ayakkabıları, asi ama iyimser duruşuyla tarihi günümüze taşıyor.

Yeni plaj serisi, tatil günleri ve haylazca yaşanacak güneşli öğleden sonraları için geri dönen Chuckit modelinin yanı sıra, parmakarası ayakkabısı Thong Sandal, ve spor ayakkabı silhuetinde Cutaway ve Coast shoes modellerinden oluşuyor. Chuck Taylor All Star Koleksiyonu’nda Lady All Star koleksiyonuyla sadece kadınlara özel bir deneyim sunuluyor.

Jack Purcell
Bu sezon Jack Purcell koleksiyonunun alışılagelmiş tarzı, akademik bir anlayışla yoğrulup, Ivy League’e doğru bir yolculuğa çıkıyor. A.B.D.’deki en prestijli üniversitelerinden oluşan ilkbahar koleksiyonu, bu kolejlerin spor anlayışı, zerafet ve geleneklerini vurguluyor. Klasik erkek giyiminden alınmış yeni malzemeler, yaratıcı dikişler, canlı renkler ile oluşturulmuş koleksiyonun her yeni modeline, köklü üniversitelerin gelenek ve akademik ruhları yansıtıyor

Varvatos
Amerikan spor anlayışını hard rock akımı ile birleştiren Converse by John Varvatos ilkbahar koleksiyonu klasik Converse modellerine eşşiz ve seçkin özellilkler katıyor. Converse by John Varvatos’un simgesi olan boya, cila, dokuma, desen baskı, zımbalar gibi sanatsal özellikleri, Chuck Taylor All Star, Pro Leather ve Star Player modellerinde bir araya geliyor. 70’lerin Converse klasiklerine rafine bir punk havası katılarak, her ayakkabıda, kendine has, el yapımı hissini veren bir görünüş yaratılmış.

Marimekko
Converse, kadınlara özel 2011 İlkbahar koleksiyonunda Finlandiyalı ünlü tasarım firması Marimekko ile ilk kez ortaklık kurararak, Converse’in en popüler ürünlerini Marimekko imzalı grafiklerle bir araya getirdiğini açıklıyor. Marimekko’nun en önemli tasarımcılarına ait, firmanın çarpıcı, canlı tarzını yansıtan klasik desenlerinden bir bölümü, Converse koleksiyonu için seçildi. Marimekko tasarımları, Chuck Taylor All Star High ve Ox, Jack Purcell Helen ve yepyeni bir çizgi olan Chuck Taylor All Star PJ serilerinde kullanılacak.

One Star
Converse, orijinal One Star çizgisinden esinlenen One Star 2011’i lanse ediyor. İlk kez 1974 yılında tanıtıldığında, One Star Classic 74 hızla A.B.D. batı yakası sörf ve kaykay gruplarının en beğenilen ayakkabısı olmuş, daha sonra 90’ların grunge akımı tarafından benimsenmiş ve günümüze kadar geliyor.

Star Chevron
Converse, yaşam tarzı, kaykay ve basketbol modellerinde Converse Star Player’in ön planda olduğu İlkbahar 2011 Star Chevron koleksiyonlarını tanıtıyor. Star Player EV ilkbahar modellerinde üç eşşiz modern stil ile markanın basketbol mirasını sürdürüyor. Converse Skate ve BF koleksiyonları Rune Glifberg ve Kenny Anderson gibi kaykay kahramanlarının kullanımı için ve imzalarıyla oluşturulmuş. Yine kaykay için Converse XLT ve Converse All Star Training koleksiyonları da lanse ediliyor. Converse basketbol koleksiyonu yeni performans ve saha dışı modelleri de getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT