Converse Kış Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Converse Kış Koleksiyonu

Tarihler: 06 Kasım 2009 Cuma ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2009 ~ Kas 30, 2009
Benzersiz ve Yepyeni Bir Converse Koleksiyonu…

Converse giymek bir tutku. Bu tutkunuzu ateşleyecek benzersiz ve yepyeni bir Converse koleksiyonu daha geliyor. Kış sezonuna “Music Moments” diyerek yine iddialı bir giriş yapan Converse, birbirinden farklı modellerini Converse tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Müzik dünyasının efsane isimlerinden esinlenilerek hazırlanan Music Collection, benzersiz bir klasik Chuck Taylor All Star ve Chuck Taylor All Star Core, bambaşka bir deneyim All Star Light, gülümseyen ve gülümseten Jack Purcell, basketbol fanatikleri için Heritage Basketball, trendleri yakından takip edenler için One Star, yerinde duramayanlar için Skate, sezonun en gözde parçası botların Converse ile yeniden yorumlanan hali All Star Oursider Boots, spor ve life style’ın birleştiği yer Sports Authentics, her zaman gözde “Converse By John Varvatos” ve minik Converse fanatikleri için Kids … Converse Kış Sezonuna “Merhaba” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT