Converse Sezon İndirimi Başladı…

Alışveriş Alışveriş Converse Sezon İndirimi Başladı…

Tarihler: 15 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 15 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2009 ~ Ağu 15, 2009
Converse Sezon İndirimi Başladı…
Birbirinden farklı ve heyecan verici modelleri ile Converse, sezon indirimine girdi. Asports mağazalarında geçerli olan kampanyada Converse ayakkabılar % 25, tekstil ürünleri ise % 30 oranında indirim ile satışa sunuluyor.

Ozzy Osbourne, The Who ve Pink Floyd gruplarından esinlenerek hazırlanan müzik temalı koleksiyonun yanı sıra One Star, Jack Purcell, John Varvatos, Converse RED, Heritage Basketball, Skate, Re-Issue ve Kids koleksiyonları Asports mağazalarında sizi bekliyor. İndirim, klasik Chuck Taylor All Star modelleri dışında tüm ilkbahar ayakkabı koleksiyonunu kapsıyor.
Ayrıca Converse, tekstil koleksiyonu içinde yer alan t-shirt, polo t-shirt, örme pantolon, atlet, şort, board shortlar uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Converse logosunun değişik versiyonlarının uygulandığı ürünlerde geçmişten gelen yansımalar anlatılıyor, günümüzü yaşatan tasarımlar ile de farklılık yaratılıyor.
Converse almak için her zaman geçerli bir nedenimiz var… Bu sefer sıra indirimde…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT