Converse’ten Star Chevron’un 35. Yılına Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Converse’ten Star Chevron’un 35. Yılına Özel Koleksiyon

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

35. yılını özel bir koleksiyon ile kutlayan Star Chevron, Converse 2010 kışına çok özel koleksiyonlar ile merhaba diyor…

Star Chevron ailesi içinde yer alan Classic Trainer ve Nylon Trainer 75 modellerinin 35. yıldönümünde Converse, geçmişin kort ve koşu pistlerindeki orijinal silüetleri ve renkleri yeniden üretiyor. Naylon ve süet ayakkabı yüzleri ve kama biçimli taban gibi eski tarz ayrıntılar, göz alıcı klasik renklerle bir araya gelip bütün koleksiyona sportif ve canlı bir hava katıyor.

Aslen 1970’li yıllarda koşu için tasarlanan Auckland Racer, jogging trendinin ilk yıllarındaki öncüleriyle özdeşleştirilen bir mirasa sahip. Bugün ayakkabının sade silüetini, ağ naylon kumaştan bir yüz, süet kenarlar ve deri bir Star Chevron logosu oluşturuyor.

Star Player modelleri lastik çoraplı yüzleriyle capcanlı renklere bürünüyor. Deri, kanvas ve jarse versiyonları bulunan Star Player Sock modellerinin ‘retro’ bir görünümü var. Nostaljik bir dokunuşa sahip olan Star Player EV Leather ayakkabısı da, zengin derisi, kontrastlı dikişleri ve klasik renkleriyle günümüzün tarzını yansıtıyor.

Bir yaşam tarzı olarak basketbolu seçenlerin kendini ifade biçimi olan Free Agent modeli, ‘80’Ii yıllara kadar giden çeşitli orijinal Converse tarzlarından ilham alan yeni bir silüet. Ayakkabı yüzü zengin deri malzemeden oluşuyor ve pürüzsüz deri astarı ayakkabıya ultra konfor katıyor.

“Orijinal Converse ürünlerini Asports Mağazaları, Yetkili Bayiler ve www.asports.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT