Converse’ten yüzüncü yaşına özel bir ilkbahar koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Converse’ten yüzüncü yaşına özel bir ilkbahar koleksiyonu

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 04 Nisan 2008 Cuma

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 4, 2008
Converse’ten yüzüncü yaşına özel bir ilkbahar koleksiyonu
Bu sene yüzüncü yılını kutlayan ve bir asırdır efsane yaratan Converse, ilkbahar sezonunda 100 ünlü kişiye tasarlattığı RED koleksiyonunun yanı sıra bu yıla özel olarak hazırlanmış modelleri ile de göz dolduruyor.
Converse bu sezon RED serisi başta olmak üzere Varsity, Metro, Performance, Varvatos ve Kids isimli toplam 6 koleksiyon hazırladı. Yüzüncü yıla özel çok bir koleksiyon hazırlayan Converse, bu seneye unutulmaz modelleri ile damgasını vuracak.

RED AIDS`e karşı verilen mücadeleyi desteklemek amacıyla oluşturulan Red Foundation Projesi için Converse’in özel olarak ürettiği ayakkabılar Türkiye’de üçüncü sezonuna giriyor. Ayrıca yüzüncü yıla özel olarak bu sezon 100 ünlü kişi özel RED koleksiyonu hazırladı. Bu özel 100 RED ürününü tasarlayanlar arasında; Hummer ve Cadillac markaları için unutulmaz reklamlar hazırlayan ünlü reklamcı Gary Koepke, moda tasarımcısı Dr.Romanelli, skate-board şampiyonu Harley Carrera, şarkı sözü yazarı Jeremyville ve sanatçı Lisa Dejohn gibi isimler yer alıyor. Her birinin ayrı hikayesi olan RED tasarımları bu sezon Converse severler ile buluşuyor.
Varsity Varsity koleksiyonu, eğlencenin ön planda tutulduğu bir çizgiyi yansıtıyor. Yüz yılı simgeleyen, 30’lu yıllardan 70’li yıllara kadar uzanan çok özel modeller hazırlayan Converse, bu yıllara özel çizgi ve renkleri modellerine yansıtıyor. Baskılı, dikişli, çiçekli, puantiyeli, ateş böcekli, çizgili, patchwork, grafiti desenli modeller, kanvas, denim ve keten kumaşlara uygulanıyor. Vazgeçilmez Chuck Taylor modellerinin yanı sıra One Star ve babet modelleri de ilgi çekiyor. Rock N’Roll temasının da hissedildiği koleksiyonun gözde renkleri arasında siyah, beyaz, yeşil, mavi, kırmızı, sarı, pembe, kahverengi ve gri yer alıyor.
Metro Parlak renkli, ince tabanlı modellerin yer aldığı koleksiyonda ekose desenler ve farklı dikiş uygulamaları dikkat çekiyor. Metro koleksiyonunun bir diğer modeli Jack Purcell’da ise mavi ve kırmızı babetler ön plana çıkıyor.
Varvatos Siyah rengin ağırlıklı olarak kullanıldığı bu seride kanvas kumaşların yanı sıra deri ürünlerde yer alıyor. Varvatos modellerinin diğer renkleri ise; haki, kahverengi, lacivert, gri ve beyaz.
Performance Bu seride efsane basketbol oyuncusu Dwyane Wade’in ismini taşıyan ayakkabılar yer alıyor. NBA tutkunları bu modelleri çok sevecek.
Kids Converse çocukları her sezon olduğu gibi bu sezon da çok şanslı. Yeşil, beyaz, krem ve siyah renklerin görüldüğü koleksiyonda, kızlar için çiçek, patchwork ve ateş böceği desenleri ön plana çıkarken, erkekler bu sezonun grafik desenlerine bayılacaklar.
Converse koleksiyonunuza bu özel parçaları eklemek için acele edin…
www.converse.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT