‘Cool’ ve Ötesi Bir Görünüm İçin Doğru Seçim: Levi’s® Mont

Alışveriş Alışveriş ‘Cool’ ve Ötesi Bir Görünüm İçin Doğru Seçim: Levi’s® Mont

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Haz 3, 2012

Levi’s® montlar son derece ‘cool’ ve stil sahibi duruşlarıyla dikkat çekiyor. Yeni sezonda belirgin ve rafine kesimler ön planda.

Levi’s® İlkbahar Yaz 2012 sezonunda bol alternatifli bir mont koleksiyonu sunuyor. Belirgin kesimler, rafine ve modern bir görünüm çiziyor. Düğme, yaka ve kollardaki detaylar ise stilinizi güçlendiriyor.

Koleksiyonda erkekler için hem kapüşonlu hem de kapüşonsuz modeller, siyah ve yeşil tonlarında Levi’s® montlar var. Kapüşonların iç bölümünde kullanılan gri kumaş ve asi siyah deri bu montlara modern bir görünüm kazandırıyor.

Kadınlar için sunulan koleksiyonda ise siyah deri kısa mont, spor pardösü tarzı belden kemerli modeller ve kahverengi deri mont öne çıkıyor. Kadın koleksiyonundaki Levi’s® montlar hem ‘cool’ hem de oldukça feminen çizgileriyle dikkat çekiyor.

Levi’s® montlar her şeyden önce jeanler ve jean eteklere çok yakışıyor. İlkbahar Yaz 2012 sezonunda ‘cool’ ve ötesi bir görünüm için Levi’s®’ın montunuzu üzerinizden çıkarmamalısınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT