Coşkun Pastırma” ile Bin Beşyüz Yıllık Lezzet

Alışveriş Alışveriş Coşkun Pastırma” ile Bin Beşyüz Yıllık Lezzet

Tarihler: 29 Mart 2012 Perşembe ~ 29 Mayıs 2012 Salı

Firma: Coşkun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2012 ~ May 29, 2012

“Coşkun Pastırma” ile Bin Beşyüz Yıllık Lezzet Tadına Doyulmaz “Coşkun Pastırma” Geleneği

Coşkun ET, en kaliteli yüzde yüz kırmızı içerikli pastırma çeşitleri ile Anadolu’nun geleneksel tatlarını sofralarınıza getiriyor.

“Coşkun Pastırma” çeşitleri özel seçim etleri, dinlendirme teknikleri ve doğal baharat karışımları ile pastırma severlere birinci sınıf bir lezzet tecrübesi sunuyor.

Yüzde yüz kırmızı içerikli geniş ürün yelpazesi ile herkesin damak zevkine uygun lezzetler sunan Coşkun ET; Anadolu’nun 1500 yıllık gurme tadı pastırmayı tüketicileri ile buluşturuyor. Geleneksel Osmanlı ve Türk mutfağı kültürünün vazgeçilmezi olan pastırma; Coşkun ET’in modern ve hijyenik üretim tesislerinde, özel dinlendirme teknikleri ve eşsiz aromalı baharat karışımları ile özenle hazırlanıyor.

“Coşkun Pastırma” grubunda yer alan antrikot ve sırt pastırma çeşitlerinin yanı sıra; çemenli ve çemensiz dilimli pastırma seçenekleri de farklı beğenilere sahip pastırma severlere hitap ediyor. Özellikle kahvaltıların ve akşam menülerinin mükemmel seçimi olan “Coşkun Pastırma” ile hazırlanan yemekler sizi ve sevdiklerinizi karşı konulmaz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT