Cosyshuttle ile Ulaşımda Yeni Bir Dönem

Alışveriş Alışveriş Cosyshuttle ile Ulaşımda Yeni Bir Dönem

Tarihler: 28 Ocak 2008 Pazartesi ~ 02 Şubat 2008 Cumartesi

Firma: Cosyshuttle

Telefon: 0212 352 75 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2008 ~ Şub 2, 2008
COSYSHUTTLE İLE ULAŞIMDA YENİ BİR DÖNEM
Açılış ücreti, gece tarifesi, iş takibi olmadan özel sürücü kadrosu ile ulaşımı güvenli ve konforlu bir hale getirin... CosyShuttle, tecrübeli ekibi ile birçok kurumsal firmaya ve kişilere güvenli, ekonomik transfer hizmeti sunuyor.
Avrupa ülkelerinde yaygın olarak uygulanan özel transfer hizmeti (shuttle), artık ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Bu hizmeti veren şirketlerin başında yer alan CosyShuttle, tecrübeli ekibi ile hem kurumsal firmalara hem de bireylere güvenli ve ekonomik transfer hizmeti sunuyor.
CosyShuttle 7/24 Hizmette...
CosyShuttle, şirketlere bütçe ve operasyonel açıdan kolaylık sunarken, kişilerin de tüm transferlerinde 7 gün 24 saat hizmet sunuyor. Açılış ücreti, gece tarifesi, iş takibi olmadan özel sürücü kadrosu ile güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunan CosyShuttle’dan, kişilerin istedikleri noktalara ulaşımı, toplantı transferleri ve müşteri ziyaretleri gibi tüm alanlarda hizmet almak mümkün. Ayrıca yoğun iş temposu gelecek misafinizi karşılamanızı zorlaştırıyorsa CosyShuttle burada da devreye giriyor. CosyShuttle istediğiniz noktadan misafirinizi güleryüzlü ekibi ile karşılayarak ve istediğiniz noktaya transferini gerçekleştiriyor. Bu hizmetleri almak için ise sadece bir telefon görüşmesi yada e-mail göndererek, gideceğiniz adresi ve saat kaçta o noktada olmak istediğinizi belirtmeniz yeterli.
Siz sadece gazete ve derginizi okuyup, mizik dinleyerek yolun keyfini çıkartın...
Taksi kullanımdan daha ekonomik fiyatlandırması ile kurumların yanı sıra kişiler de artık CosyShuttle’dan hizmet almayı tercih ediyor. CosyShuttle, araçlarında yer alan güncel dergi ve gazeteler, her zevke göre müzik arşivi eşliğinde keyifli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor. Yenilikleri sürekli araçlarına taşıyan CosyShuttle’ın filosundaki araçlarda radyo, CD çalar, dolby streo müzik sistemi, klima, yol bilgisayarı gibi ekipmanlar bulunurken, Transporter, Vito ve Sprinter araçlarında ayrıca TV, DVD, kahve makinesi ve buzdolabı da yer alıyor.
Yolu tarif etmemenin lüksünü yaşayın...
Gün içerisinde ana alterlere yerleştirilmiş kamera görüntüleri ile sürekli yol bilgilerini takip eden, navigasyon sistemi kullanan CosyShuttle ekibi, ulaşmak istenilen noktaya zamanında ve güvenli olarak ulaşılmasını sağlıyor. Navigasyon sistemi sayesinde bu hizmetten faydalanan kişiler, takside yaşadıkları yol tarif etme sorununda da kurtulup, yolun keyfini çıkartıyor.
CosyShuttle’dan Özel Havaalanı Transferi...
CosyShuttle sayesinde artık uçak yolculuğunun konforu evinizden başlayıp gideceğiniz noktaya kadar devam ediyor. Havaalanına ulaşım için de özel bir hizmet sunan CosyShuttle sizi evinizden alıp en kısa zamanda havaalanına ulaştırıyor. Geç saatlerdeki uçuşlar için taksiye ödenen gece tarifesine karşın, CosyShuttle’da gece gündüz farketmiyor.
Kredi kartı kolaylığını ulaşımda da yaşayın...
Sunduğu konfor ve ekonomik fiyatlandırmasının yanı sıra CosyShuttle, kurumlara düzenli faturalandırma ile çalışırken, bireylere nakit ödemenin yanı sıra kredi kartı ile ödeme yapma imkanı da sunuyor. CosyShuttle, araçlarında yer alan post makinası ile sizi nakit ödeme yapmaktan kurtarıyor.
Şirketlerin hayatını kolaylaştıran hizmet...
Hizmet verdiği firmalara insan kaynağı ve zaman konusunda da tasarruf sunan CosyShuttle, firmalara mali açıdan da kazanç sağlıyor. CosyShuttle tecrübeli ekibiyle birçok kurumsal firmaya sunduğu araç kiralama hizmeti, firma çalışanlarının toplantı, müşteri ziyareti, konukların karşılanması gibi tüm transferlerinde firmaların hayatını kolaylaştırıyor. Firmaların kendi bünyelerinde araçlar ile çözmeye çalıştıkları veya çalışanların taksi kullanarak transferlerin gerçekleştirildiği birçok firma, artık CosyShuttle farklılığını tercih etmeye başladı. CosyShuttle sunduğu hizmet ile firmalar araçların bakımı, profesyonel sürücü kadrosuna ait tüm çalışmaları delege etmiş olurken, çalışanlarına konfor sunmuş oluyor.
Farklı alternatifler içeren araç filosu...
CosyShutte’ın araç filosunda mekanik ve motor aksanı düzenli bakım yapılan 2006 ve üzeri model birçok araç bulunuyor. CosyShuttle filosunda, Fiat Grubu, Hyundai Grubu ve Renault Grubu araçlarla, süper lüks konfora sahip Volkswagen Transporter, Mercedes Vito model gibi araçlar, ayrıca toplu transferler için Mercedes Sprinter model araçlar da bulunuyor.
CosyShuttle’a 0212 352 75 00 nolu telefondan ulaşabileceğiniz gibi www.cosyshuttle.com adresinden de data detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT