Cowshed, Anne Adayları ve Bebek Ürünleriyle Şimdi Harvey Nichols’ta!

Alışveriş Alışveriş Cowshed, Anne Adayları ve Bebek Ürünleriyle Şimdi Harvey Nichols’ta!

Tarihler: 03 Şubat 2012 Cuma ~ 03 Nisan 2012 Salı

Firma: Cowshed

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2012 ~ Nis 3, 2012

İngiltere’nin önde gelen organik cilt bakım markası COWSHED, anne adayları ve bebeklere özel sunduğu ürünlerle Harvey Nichols mağazalarında görücüye çıkıyor. Ürünler iyileştirici ve nemlendirici özellikleriyle hem anneler hem de bebekleri için hayat kurtarıcı oluyor.

Anne Adayları İçin…

Cowshed Udderly Gorgeous Stretch Mark Balm-Çatlak Balsam Yağı, hamilelik öncesi ve sonrası vücutta oluşan istenmeyen çatlakları iyileştirmeye yardımcı oluyor. Formülündeki Shea yağının nemlendirici etkisiyle derinin altına nüfuz ederek vücuttaki epidermel-elastikiyeti maksimum düzeye çıkarıyor. Hindistan cevizi yağının temasıyla tahriş olan bölgeye anti-oksidan reaksiyonu yaratıp ciltte yatıştırıcı ve ipeksi bir dokunuş sağlıyor. Kuşburnu ve tohum yağı sayesinde zayıf dokuların oluşturduğu izleri engellerken ciltteki kızarık problemini de çözüyor.

Bebekler İçin…

Cowshed, Baby Cow serisinde yer alan organik ürünlerin tamamı çimen yağı içeriyor. Bebeklerin cildine doğal UV kalkanı sağlayan ürünler, uzun süre ciltte kalıyor. Anneler ise organik ürün kullanmanın verdiği güven duygusuyla yeni doğan bebeklerine rahatlıkla ürünü uygulayabiliyor.

Cowshed Baby Cow Organics Buttery Bottom Balm-Organik Pişik Balsam Kremi ve Baby Cow Organics Frothy Hair& Body Wash-Organik Saç ve Vücut Köpüğü yatıştırıcı özelliği sayesinde bebekleri rahatlatıyor.

Cowshed Baby Cow Organics Buttery Bottom Balm-Organik Pişik Balsam Kremi, bebeğin altını koruyup bebekleri huzursuz eden ıslaklık duygusunu azaltarak pişiklerin önüne geçiyor. Ürün ayrıca, doğal balmumu yapısındaki film tabakası sayesinde annelerin korkulu rüyası bebek bezi isiliğinden koruyor. Sarı papatya yağıyla cildin yatışmasını sağlarken, jojoba tohum yağının yoğun nemlendirici özelliğiyle bebeğin ıslak cildine de uygulanıyor.

Saç ve cilt temizliği için bir arada formüle edilmiş Cowshed Organics Frothy Hair&Body Wash-Organik Saç ve Vücut Köpüğü, aloe vera özüyle bebeklerin cildini iyileştirip canlandırmanın yanı sıra aynı zamanda yeniliyor. Bergamot ve lavanta yağının antiseptik oluşumuyla bebek cildini temizlerken yatıştırıcı bir etki ve ferahlık da kazandırıyor. Cowshed ürünleri, cilde rahatlık sağlayarak hem bebekleri hem de annelerini mutlu ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT