Cüretkar Anneler için Dolce & Gabbana

Alışveriş Alışveriş Cüretkar Anneler için Dolce & Gabbana

Tarihler: 10 Mayıs 2006 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Dolce & Gabbana

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2006 ~ May 14, 2006
CÜRETKAR ANNELER İÇİN DOLCE&GABBANA
DOLCE&GABBANA SAPLARDA KULLANDIĞI ZEKİCE DETAYLARLA D&G İMZASINI SUNUYOR. YÜZÜ KAPLAYAN CESUR KEMİK GÖZLÜKLERİ, CÜRETKAR BİR SİTİL VE TUTKUYU TEMSİL EDİYOR.

Moda dünyasının cüretkar sitili Dolce&Gabbana, cüretkar ve cesur anneler için oldukça feminen, cesur ve maskülen bir tarz sunuyor. 1950’lerin kışkırtıcı kedi gözlüklerinden esinlenerek tasarlanan D&G 1106 kadın modeli anneler günü için hediye arayışına son veriyor Akdeniz tutkusunu güneş gözlüklerine ve bakışlara yansıtan Dolce&Gabbana, kimi zaman sıra dışı, kimi zaman minimalist, kimi zamansa maskülen ama mutlaka orijinal ve yaratıcı.

Köşeli çerçeve, ince saplar, lensle bütünleşen kemik tasarımlar koleksiyonda ki yenilikler arasında yer alıyor. Siyah ve beyazın tartışılmaz yerini koruduğu koleksiyonda, mavi, pembe ve tütün renkleri de iddialı görünmeyi sevenler için yer alıyor. Annenize bir dünya markasının üstün kalitesini ve cüretkar bir sitil hediye etmek için DOLCEXx&GABBANA 2006 koleksiyonundan seçim yapın..

D&G 1106 – CÜRETKAR ANNELER İÇİN!..
Oldukça feminen olan bu model, 1950’lerin kışkırtıcı kedi gözlüklerinden esinlenerek tasarlanmış. Büyük kemik çerçeve, siyah, beyaz, mavi, pembe ve tütün renklerinde tasarlanan yeni modelde ince kollar metal ve D&G logosuyla işlenerek küçük de olsa arzulu bir efekt veriyor.
www.luxottica.com
Anneler Günü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT