Dacia’larda Vodafone Cep Kamululara Özel İndirim

Alışveriş Alışveriş Dacia’larda Vodafone Cep Kamululara Özel İndirim

Tarihler: 15 Ekim 2010 Cuma ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2010 ~ Eki 31, 2010

Vodafone, Dacia kalitesini yaşamak isteyen kamu çalışanlarına yeni araçlarına daha ucuza sahip olma fırsatı sunuyor. Vodafone’un Cep Kamu tarifesini kullananlar, istedikleri Dacia binek araç modeline 700 TL daha az ödeyerek sahip olabiliyor.

Vodafone, 45 yıllık tecrübesiyle, kalite ve konfordan ödün vermeden bütçe dostu Dacia marka otomobil sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Abonelerinin hayatını kolaylaştıracak her türlü çözümü sunma amacı güden Vodafone Cep Kamu tarifesi kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya başlattı. Vodafone Cep Kamu tarifesi kullanan ve son model bir Dacia marka binek araç sahibi olmak isteyenler şimdi 700 TL daha az ödeyerek yeni otomobillerine sahip olabiliyor.

Son Gün 31 Ekim 2010, Fırsatı Kaçırmayın!

Vodafone Cep Kamu abonelerinin bu kampanyadan yararlanması için, cep telefonu numaralarını Dacia yetkili satıcılarına beyan etmeleri yeterli. Bu beyanı yapan aboneler, Dacia binek otomobillerini 700 TL indirimle satın alabilecekler. Ticari araçları kapsamayan kampanya 31 Ekim 2010 Pazar gününe kadar devam edecek. Abonelerin indirim hakkından yararlanabilmesi için Müşteri Hizmetleri Desteği, Vodafone Müşteri Hizmetleri Birimleri tarafından verilecek. Bu desteği almak için 444 0 542’yi aramak yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT