Dağınık Sevenlerin Yeni Lezzeti Eti Canga

Alışveriş Alışveriş Dağınık Sevenlerin Yeni Lezzeti Eti Canga

Tarihler: 03 Ocak 2012 Salı ~ 03 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Eti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2012 ~ Mar 3, 2012

Hayata mutluluk katan yenilikçi ürünleriyle farklılaşan ETİ, bar pazarını farklı görüntüsü, yeme hissi ve lezzeti ile tarifsiz bir keyif sunan ETİ Canga ile tanıştırıyor.

Benzersiz lezzetleri ve yenilikleriyle adından söz ettiren ETİ, yenilikçi ürünlerine yepyeni bir tat ekliyor. ETİ Canga, bugüne kadar alışılan kalıp ve endüstriyel çikolata tasarımlarından farklılaşarak, bar çikolata pazarında dağınık şekliyle ezber bozuyor. ETİ Canga; hareketli, canlı, dağınık ve muzip formuyla çikolata kaplı bar tutkunlarını enerjiye davet ediyor. Dağıtılmış iri iri fıstık parçaları, enfes çikolata ve karamel nuganın bileşimiyle eşsiz bir lezzet sunan ETİ Canga’yı dağınık yaşamayı sevenlere göre.

Sunumu ve zengin içeriğiyle tüketiciye ilk kez iri fıstıklı çikolata yeme deneyimi yaşatan ETİ Canga’nın, önerilen satış fiyatı 75 Krş.

İngiltere’den getirilen özel Goril, ETİ CANGA reklamında!

Benzersiz lezzetleri ve reklam filmleriyle farklılaşan ETİ, yeni ürünü Canga için İngiltere’den özel olarak getirdiği dev goril ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. İngiltere’de Vanilla Gorilla filmi için 120 bin Pound’luk bir bütçe ile 3,5 yılda tasarlanan dev goril, İtalya ve İngiltere’den sonra ilk defa Türk izleyiciler için kamera karşısına geçiyor. İri fıstıklı çikolatası ile yeni bir yeme deneyimi yaşatan ETİ Canga reklam filminde keyifli dans figürleri ile çok eğlendiren goril, filmde annesinin odasını toplamasından sonra sinirlenerek gorile dönüşen dağınık seven bir genci canlandırıyor. Annesinin düzenlediği odayı eğlenceli çılgınlıkları ile dağıtan goril, filmin sonunda tekrar gence dönüşüyor. Filmin finali ise iri fıstıklı ETİ Canga’nın verdiği hazzı özetliyor: “Dağınık sevenlere yeni ETİ Canga, çok dağınık ve çok lezzetli”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT