Daha Fazla Moda Ve Daha Fazla Avantaj Hemen Yanıbaşınızda

Alışveriş Alışveriş Daha Fazla Moda Ve Daha Fazla Avantaj Hemen Yanıbaşınızda

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 09 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Moda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2009 ~ Tem 9, 2009
Daha Fazla Moda Ve Daha Fazla Avantaj Hemen Yanıbaşınızda
Daha Fazla Moda’nın bir lüks değil, herkes için bir hak olduğunu savunan ve Türkiye’nin dört bir yanında Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen markalarını uygun fiyatlarla tüketicisiyle buluşturan Ayakkabı Dünyası, herkes, her yerden tek bir tıkla daha fazla moda avantajlarından yararlanabilsin diye online satış mağazasını açtı.
www.dahafazlamoda.com

Kadın, erkek, çocuk, fashion, klasik, günlük, spor ayakkabı, aksesuar vb. ayakkabı ve çanta adına aradığınız en şık modelleri Ayakkabı Dünyası güvencesiyle bulabileceğiniz online alışveriş platformunda, tüm ürünler %10 indirimle satışa sunuluyor. Bununla birlikte 100 YTL üzeri ücretsiz kargo yapılırken, World, Maximum, Bonus kartlarına vade farksız 10 taksit uygulanıyor. Hem daha fazla moda, hem markalar, hem uygun fiyat, hem de uygun ödeme koşulları… Bir kere alışveriş ettikten sonra, bu sitenin tutkunu olacak, alışveriş etmeden duramayacaksınız. Bugünle başlamaya ne dersiniz?

Steve Madden, Clarks, U.S Polo, Loıssane, Bentını, Cıty Lıfe, Puma, Adıdas, Reebok, Converse, Nıke, And1, Rocket Dog, Fıfty, Furrına, Camel Actıve, Agatha, Casa Rossı, Eveet, Greyder, Kıddo, Eva Moon, Clarks, Barbıe, Cabanı, Fns, Pablosky, Eclıpse, Twıgy, Rıchard Smıth, Benetton, Samsonıte gibi Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına sadece tek tıkla www.dahafazlamoda.com adresinden sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT