Damak® 100 Şanslı Kişiyi Romantizmin Adresi Venedik’e Gönderiyor

Alışveriş Alışveriş Damak® 100 Şanslı Kişiyi Romantizmin Adresi Venedik’e Gönderiyor

Tarihler: 07 Şubat 2012 Salı ~ 30 Mart 2012 Cuma

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2012 ~ Mar 30, 2012

Nestlé DAMAK® şanslı 50 çifte aşıkların şehri Venedik’te rüya gibi bir tatil yaşatacak!

Romantik bir tatilin en gözde adreslerinden olan Venedik’e hayatınızdaki en özel insanla gitmeye hazır olun. Nestlé DAMAK size bu müthiş tatilin kapılarını bir çikolata ile açıyor. Nestlé DAMAK, yeni kampanyası ile tam 50 şanslı çifti Venedik’e uçuruyor. Ayrıca her saat başı 1 kişi bir aylık Nestlé DAMAK kazanacak.

77 yıldır herkesin gönlünde ayrı bir yer edinen DAMAK, bugüne kadar daima mutluluğun ve aşkın sembolü oldu. Nestlé DAMAK şimdi yeni kampanyası ile aşkın şehri Venedik’te tam 50 çifte rüya gibi bir tatil imkânı sağlıyor. Sevgilinizle veya eşinizle 3 gün 4 gece sürecek romantik bir tatil yapmanız için Nestlé DAMAK tüm imkânları sağlıyor; yapmanız gereken tek şey DAMAK paketleri altındaki şifrelerle çekilişe katılmak.

2 Şubat-30 Mart tarihleri arasında tüm tüketiciler DAMAK 40gr ve 80gr ürünlerinin paketleri altındaki şifreleri Ad-Soyad ve adres bilgilerini 3828’e SMS ile göndererek, www.facebook.com/Nestedamak facebook sayfası üzerinden ya da www.damaklavenedik.com internet sayfasına göndererek çekilişe katılabilecekler. Yapılan çekiliş sonucunda 50 şanslı kişi kendisine eşlik edecek bir kişi ile birlikte muhteşem Venedik seyahatine katılacak.

Her saat başında 1 kişi, 1 aylık Nestlé DAMAK kazanıyor

Ayrıca 2 Şubat-30 Mart tarihleri arasında Venedik kampanyası çekilişine katılanlar arasından her saat başı 1 kişi 1 aylık DAMAK kazanacak ve günde 24 kişiye 30’ar adet çikolata kazananların adresine gönderilecek. Kim bilir belki de o şanslı kişi siz olabilirsiniz.

70’lerdeki beyaz ambalajı ve uzun çubuklu harfleriyle hafızalara kazınan nefis DAMAK, yıllardır her yaştan insanın en sevdiği fıstıklı çikolata oldu… Geçmişten bu yana sevgiyi anlatmanın en tatlı yolu olan DAMAK, pek çok insanın anılarında da çok önemli bir yere sahip. Araştırmalar DAMAK’ın Türk insanı için çikolatadan çok daha fazlasını ifade ettiğini gösterirken, DAMAK Türk insanı için efsanevi aşkın sembolü olarak algılanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT