DAMAT ve D’S ile AKAY Gelinlik’ten

Alışveriş Alışveriş DAMAT ve D’S ile AKAY Gelinlik’ten

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Akay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
DAMAT ve D’S ile AKAY Gelinlik’ten En özel gününüze Armağan…
“DAMAT ve D’S” ile AKAY GELİNLİK” yeni evlenecek olan çiftlere çok özel bir indirim uyguluyor…

Hayatınızın en önemli gününde, kusursuz bir gecede peri masallarından çıkmışçasına bir ihtişam sergileyebileceğiniz tüm modeller “Damat ve D’S” ile “Akay Gelinlik”te… Sektörün lideri olan iki marka, siz damat ve gelinlerin en özel günü için çok çarpıcı bir armağan sunuyor;
Damatlığını “DAMAT ya da D’S” ten alanlara, gelinlik “AKAY” dan %20 indirimle…
Gelinliğini “AKAY”’dan alanlara da damatlık “DAMAT ya da D’S”ten %20 indirimle…

Gecenin esas erkekleri damatlar!
Düğünlerin vazgeçilmez markası “Damat” 2009 koleksiyonunda Damat Ceremony ile barok döneminin şık çizgilerinden esinleniyor. Koleksiyonda yer alan smokin ve damatlıklar özel günler ve davetler için son derece şık ve iddialı alternatifler ile karşımıza çıkıyor.
Damat Ceremony koleksiyonunun anahtar kumaşları; yün-ipek, pamuk-ipek ve keten-ipek karışımlı kumaştan tek ve iki düğme takımlar ve tek ceketler, sivri yaka, mono yaka ve şal yaka alternatifleri sunuyor. Mono yakalar saten ve yünlü kumaşla kombinlenirken, saten şal yakalar da koleksiyonda önemli yer teşkil ediyor. Sezonun favorisi ise siyah, kömür, kurşun ve gece laciverti olarak kombinlenen smokin takımlar. Farklı iki renkte hazırlanan papyonlar da Damat Ceremony ayrıcalığıyla yeni sezonda hayat buluyor. Ceketlerin düğmeleri özellikle kendi kumaşlarından kaplanarak kullanılıyor. Sezonun fark yaratacak aksesuarları farklı taş ve kumaşlarla dekore edilmiş kuşak, papyon ve fularlar… “D’S Damat”ta ise damatlara özel en şık ve her keseye uygun alternatifler sunuyor..

Hayatının en mutlu gününe hazırlanan gelin adayları!
Akay Gelinlik, en özel anınızı ölümsüzleştirmek için 2009 sezonunda her zevke hitap eden 60 parçadan oluşan yepyeni koleksiyonu beğeninize sunuyor. Kişiye özel ürünlerin ve özel tasarımların yer aldığı, adeta ihtişamın ve lüksün bir göstergesi gelinliklerden biri mutlaka size göre.
Akay’ın Elegance Koleksiyonu; danteller, fiyonklar, uzun kabarık eteklerden oluşuyor. Koleksiyonda romantizmin tüm öğeleri yansıyor. Modellerdeki yeni heykelimsi formlar klasik duruşla yeni akımları bütünleyerek trendleri yakalıyor. Özellikle işlemelerdeki Swarovski ve kristal taşların farklı malzemeler ile bütünlüğü ince işçilik ve kumaş kalitesiyle size Elegance şıklığını yansıtacak.
Simple Luxury koleksiyonu ise şehirli yaşamın çalışan kadınları ve kendinden emin gelin adayları için hazırlanmış. Farklı ve yalın çizgilerden oluşan kreasyon sade bir gelinlikle de şık olunabileceğinin bir ispatı. Dantellerin ve kumaşların farklı kullanımları, yakalardaki hareketler, kristal taşlar ile incili işlemelerin sıkça kullanıldığı koleksiyon elbise formları ile dikkat çekiyor.
“Damat ve D’S” ile “AKAY Gelinlik” gecenizin kusursuzluğu için her şeyi düşündü ve siz yeni evlenecek çiftlere inanılmaz bir fırsat sundu. Bu fırsattan yararlanmak için size en yakın “Akay Gelinlik”, “Damat” ve “D’S” mağazalarına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT