Dankek 8 Kek İle Seçme Derdi Bitiyor

Alışveriş Alışveriş Dankek 8 Kek İle Seçme Derdi Bitiyor

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 17, 2009

Dankek 8 Kek İle Seçme Derdi Bitiyor

Dankek yepyeni bir kek yarattı ve Türkiye’de ilk kez iki ayrı lezzeti çok farklı bir kek tasarımında buluşturdu. Çikolata-karamel, çikolata-muz ve çikolata-portakal tatları, şimdi Dankek 8 Kek’in içinde farklı bir lezzet yaşatıyor.

Dankek’in kek pazarındaki uzmanlığı ve yenilikçi bakış açısıyla ürettiği yepyeni ürün Dankek 8 Kek, Türkiye’de iki ayrı alanda ilki gerçekleştiriyor; 8 rakamı şeklindeki farklı ve yaratıcı tasarıma sahip kekin içinde iki farklı lezzeti bir arada sunuyor.

Dankek 8 Kek, canı aynı anda hem çikolata hem karamel isteyenlere, muz ve çikolata arasında kararsız kalanlara ya da ‘portakalsız dünyada olmaz’ diyenlere kökten bir çözüm öneriyor. Üstelik bunu Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknoloji ile üretilen 8 şeklindeki bir kekle gerçekleştiriyor.

Dankek 8 Kek, Türkiye’de ilk kez yapılan bir yatırım ile üretilerek tüketicilerin beğenisine sunuldu. Çikolata kaplamasının altındaki iki farklı kek hamuru içinde çikolata sos ile portakal, karamel ve muz soslarını biraya getiren Dankek 8 Kek keyiflere keyif katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT