Dayanıklılık ve Modernliğin Yeni Sunumu! Horeca

Alışveriş Alışveriş Dayanıklılık ve Modernliğin Yeni Sunumu! Horeca

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Garantili şıklık Kütahya Porselen’de Horeca Koleksiyonu Dayanıklılık Ve Modernlik Sunuyor

Kütahya Porselen Horeca koleksiyonuyla porseleni farklı bir çizgiye taşıyor. Otel, kafe ve restoranlara yönelik bir koleksiyon olarak hazırlanan Horeca, üst üste yerleştirilebilme özelliğiyle daha fazla alan kazanılmasını sağlıyor.

Kütahya Porselen, yeni serisi Horeca ile porselen şıklığını dayanıklılıkla harmanlıyor. Kenar kırılmalarına karşı 3 yıl garantinin sunulduğu Horeca koleksiyonu, çarpmalara karşı özel olarak tasarlanıyor.

Kütahya Porselen’in Horeca serisi, dayanıklılığının artması için alüminyum oksit içerecek şekilde üretiliyor. Ürün kalitesi ve malzeme kullanımı ISO standartlarına göre sağlanan Horeca, sırlanmış alt tabanı sayesinde sürtünmeden kaynaklanan hasar ve yıpranmaları en alt düzeye indiriyor. Horeca koleksiyonunda yer alan ürünler maksimum performans sağlarken, üst üste yerleştirilebilme özelliğiyle de daha fazla alan kazandırıyor.

Horeca serisini daha yakından incelemek ve bilgi almak için www.kutahyaporselen.com.tr adresinden ilgili kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT