DDF ile zamanın izlerini onarın…

Alışveriş Alışveriş DDF ile zamanın izlerini onarın…

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 30 Ekim 2005 Pazar

Firma: DDF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 30, 2005
DDF ile zamanın izlerini onarın…
DDF (Doctor’s Dermatologic Formula), ciltteki yaşlılık izlerini minimize eden özel formüle edilmiş Anti-Aging Restorative (Yaşlanma Etkilerini Onarıcı) cilt bakım serisi ile, kişiye özel etkili çözümler sunuyor.

Doğumla birlikte başlayan ve doğal bir süreç olan yaşlanma, yaşam süresi boyunca içinde bulunduğumuz çevre ve yaşam koşullarına bağlı olarak güneşin zararlı etkileri, stres, sigara, beslenme bozuklukları gibi pek çok dış etkenle öncelikle cildimizde etkilerini gösterir. Serbest Radikaller, hücrelerin, oksijen ve besinleri enerjiye çevirmesi sırasında ortaya çıkan moleküllere yapışarak, hücrelerin normal faaliyetlerini engeller. Bu oluşum cildimizdeki yaşlanma belirtilerinin ana sebeplerinden biridir. Cildin maruz kaldığı yıpranmalar neticesinde hücrelerin yenilenme süreci yavaşlamakta, ölü hücreler artarak cilde hoş olmayan bir görünüm vermekte ve derin çizgilerin yanı sıra ciltte elastikiyet kaybı meydana gelmektedir.

DDF, öncelikle serbest radikalleri bloke ederek diğer etkenlerle karşı da cildi koruma altına alan, özel olarak formüle edilmiş dermakozmetik ürünlerden oluşan Anti-Aging Restorative (Onarıcı) serisi ile zamanın izlerini minimize ederken, cilde kaybettiği elastikiyeti ve canlılığı tekrar kazandırmaktadır.
Farklı cilt tiplerine uygun olarak geliştirilmiş olan temizleyici, nemlendirici, bakım kremi, serum, maske ve göz kreminden oluşan seri, hangi yaşta olursa olsun cildini yaşlılık etkilerine karşı korumak isteyenlere etkili çözümler sunmaktadır.
Sadece yetkili eczanelerde bulunan DDF ürünleri, son derece etkili ve başarılı sonuçlarıyla dermatologların da tavsiye ettiği bir marka olarak kendini kanıtlamıştır.

Ürünler:
Cellular Cleansing Complex, karmadan kuruya eğilimli ve kuru cilt tipleri için krem formunda özel olarak hazırlanmış,cildi kir, makyaj ve ölü hücre tabakasından arındırarak derinlemesine temizleyen etkili bir üründür.
Glycolic Exfoliating Wash %7, olgun ve yaşa bağlı leke problemi olan ciltlere yönelik, tıkalı gözenekleri açan, ölü hücre tabakasından arındırarak ince çizgilerin görünümünü azaltmaya ve cildin pürüzsüz görünümüne kavuşmasına yardımcı olan, yaşlılık lekelerinin görünümünü hafifleten bir temizleyicidir.
Cellular Revitalization Age Renewal, olgun veya hücresel onarımı gereken hasar görmüş ciltler için geliştirilmiş, cildin elastikiyetini arttırmasına yardımcı olan, daha sağlıklı, genç, pürüzsüz bir görünüm kazandıran güçlü eşsiz bir nemlendiricidir.Gözle görünür bir şekilde cildi sıkılaştırır ve onarır.
Retinol Energizing Moisturizer, yağlı ve hassas ciltler hariç tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilmiş cildin kendini yenilemesini ve elastikiyetini destekleyen, ve kırışıklıkların görünümünü azaltan yüz ve boyun bölgesinde kullanılabilen özel bakım kremidir.
EPF Moisturizer C3 SPF 15, normal ve kuru ciltlere özel geliştirilen, çevresel faktörler ve güneşin zararlı etkilerine karşı da koruyan, yaşlılık izlerini minimize eden, serbest radikallerin yarattığı hasarı ve DNA’daki bozulmayı azaltan güçlü nemlendiricidir.
Silky C Serum, karmadan kuruya dönük, kuru ve olgun cilt tipleri için onarıcı yoğun bir bakım serumudur. Nemlendirirken besleyen, cildin yenilenmesini hızlandıran,canlılığı ve elastikiyetini kaybetmiş yüz hatlarını yeniden şekillendiren ileri teknoloji bir üründür.
Wrinkle Relax, tüm cilt tipleri için alın ve göz çevresi kırışıklıklarına karşı koruyucu ve iyileştirici özelliğe sahip son derece etkili bir kremdir. Kırışıklıkların oluşumunu önlemeye ve mevcut olanları azaltmaya yönelik tasarlanmıştır. Adale kasılmalarını yavaşlatarak mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak doğal yüz ifadesini kaybettirmeden var olan kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur ve yenilerinin oluşumunu engeller.
Bio Molecular Firming Eye Serum, kuru ve olgun cilt tipleri için göz çevresi çizgilerini hafifleten bakım serumudur. Cildin kendisini yenileme fonksiyonlarını harekete geçirmek ve hücreleri beslemek amacıyla geliştirilmiştir. Göz çevresinin sıkılığını artırarak hücreleri besler ve cildi nemlendirir.
Intensive Hydration Mask,normal, kuru ve olgun cilt tipleri için nemlendirici ve yenileyici özellikte, cilt yapısını destekleyen ve cildin yenilenmesine yardımcı olan besleyici nem maskesidir.

DDF Hakkında:
Tedavi edici cilt bakımı alanında Amerika`da öncü olan DDF ürünleri; çok özel bitki özleri ile zenginleştirilmiştir. New York’un önde gelen dermatologlarından Dr. Howard SOBEL ve ekibince geliştirilen DDF, Büyüme Faktörünü (Growth Factor ) tıbbi kozmetik alanına kazandırmış ve cilt bakımında yeni bir dönemin açılmasını sağlamıştır. DDF, tamamı tescilli formülleri ve dermatolojik etkisi kanıtlanmış etken maddeleri ile kapsamlı , etkin, koruyucu ve yenileyici özel cilt bakım çözümleri sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT