Deco ile Yüzde 40`lık Kaçırılmaz Şıklık

Alışveriş Alışveriş Deco ile Yüzde 40`lık Kaçırılmaz Şıklık

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: Deco Halı

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
DECO İLE YÜZDE 40’LIK KAÇIRILMAZ ŞIKLIK
Zengin renk ve desen seçenekleriyle aksesuar halı ve aydınlatmada evlere dinamizm taşıyan Deco, yüzde 40’a varan indirim müjdeleyen yeni kampanyası ile dekorasyon şıklığını kaçırılmayacak fiyatlara sunuyor.

Evlerin her köşesine dinamizm, şıklık ve canlılık taşıyan Deco; güneşi kıskandıran rengarenk ve çarpıcı desenlerini yansıttığı tüm halı ve birçok aydınlatma ürününde sunduğu cazip ödeme avantajları ve yüzde 40’a varan indirimleri ile tüketiciyle buluşuyor. Deco; halı ve aydınlatmada zevkli tasarımları ve şık modelleri, aksesuarda ise aynalardan kırlentlere, battaniyelerden mumlara, kutulardan banyo setlerine, bornoz takımlarından tablolara kadar yüzlerce çeşit modeli ile mobilyalara alternatif kullanım çözümleri sunuyor.

Dekorasyon modasını evlerde doyasıya yaşamak istenlere seslenen Deco, canlı renkleri ve özgün desenleri ile sürekli yenilediği özel halı koleksiyonda ve birçok modern tasarımlı aydınlatma ürününde yüzde 40’lık indirim müjdeliyor. Sarıdan, maviye, yeşilden, pembeye capcanlı çeşit ve desenler ile yatak odalarını renklendiren ve dinlenmeyi keyfe dönüştüren Deco Battaniyeler ve Flora Banyo Paspasları ise yüzde 20 indirim ile tüketiciyle buluşuyor.

Deco, yeni kampanyası kapsamında sunduğu indirim avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında Bonus kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız Eylül ayında ödeme ve 12 taksit avantajı ile de büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.
Güneşi kıskandıran canlı renkleri ve çarpıcı desenleri ile her eve uyum sağlayacak yüzlerce çeşidini şıklık ile buluşturan Deco, Türkiye’nin her köşesine yayılmış 1000’e yakın İstikbal bayilerinde tüketicinin beğenisine sunuluyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT