Değişen Hava Koşullarında Kuruyan Ciltler İçin Basiscreme

Alışveriş Alışveriş Değişen Hava Koşullarında Kuruyan Ciltler İçin Basiscreme

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Haziran 2010 Cuma

Firma: Basiscreme

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ Haz 18, 2010

Kuruyan Ciltlere Dikkat !

Değişken hava koşulları her geçen gün cilt sağlığına daha çok dikkat etmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Hava sıcaklıklarındaki ani değişiklikler rüzgarlı havaları da beraberinde getiriyor. Rüzgara maruz kalan ciltler günden güne kuruyor ve canlılığını kaybediyor. Özellikle nemli ortamlarda çalışanlar, sağlık personeli ve ev hanımları kuruyan cilt sorunu ile en çok karşılaşan kesim olarak karşımıza çıkıyor.

Peki cildimizi nasıl koruyacağız?
Ciltteki kurumaya ve yıpranmaya karşı kullanılan Basiscreme, doğal içeriği ve cilt tarafından kolaylıkla emilen yapısı ile her cilt çeşidi için hemen sonuç veriyor. Dermotologların çoğu tarafından tavsiye edilen kremlerin başında gelen Basiscreme gün içerisinde gerektiği sıklıkla kullanıldığında kısa bir süre içerisinde cilde eski nemini ve sağlığını geri kazandırıyor. Kokusuz olduğu için erkekler de sıklıkla tercih ediyor.

Basiscreme
El, yüz ve tüm vücut için kullanılabilen Basiscreme; tahriş olan veya kuruyan cildin bakımı ve koruması amacıyla, ev hanımlarının, berberlerin, kuaförlerin, metal işçilerinin, hastane personelinin, nemli ortamlarda çalışan herkesin için ilk tercihtir. Bulaşık deterjanı, diğer temizlik maddeleri ve kimyasal maddelerle sık sık temasta bulunanların vazgeçilmezidir. Basiscreme tüm eczanelerde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT