Demirdöküm’ den ‘‘Kendi Parasını Kendi Ödeyen’’ Kombi

Alışveriş Alışveriş Demirdöküm’ den ‘‘Kendi Parasını Kendi Ödeyen’’ Kombi

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 16 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Demirdöküm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Tem 16, 2009
Demirdöküm’ den ‘‘Kendi Parasını Kendi Ödeyen’’ Kombi
Türkiye’de üretilen ilk premix yoğuşmalı kombi olma özelliği taşıyan ve yüzde 107 verim ile 4 yıldız verim sınıfına sahip ‘Sargon Premix Yoğuşmalı Kombi’ hem ilk yatırım maliyeti hem de yakıt ekonomisindeki avantajıyla yüksek tasarruf sağlıyor.
Türkiye’nin ilk kombi ve ilk yoğuşmalı kombi üreticisi DemirDöküm, müşteri talepleri doğrultusunda son teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerle sektörde öncü olmaya devam ediyor.
DemirDöküm Sargon Premix yoğuşmalı cihazlar, atık gaz içindeki su buharında bulunan enerjiyi sisteme geri kazandırarak çok yüksek verimle çalışıyor ve doğal gaz faturalarında önemli tasarruf sağlıyor.
Bu kombiler, 17.000, 20.000 ve 26.000 kcal/h kapasiteleriyle her ihtiyaca cevap verebiliyor. Düşük emisyon değerleri ile çevre dostu Premix Yoğuşmalı kombi ailesi, LCD ekranı, program saati ve üstün sıcak su hassasiyeti ile de konforlu bir kullanım için gerekli özellikleri bünyesinde bulunduruyor.
Türkiye’de yoğuşma teknolojisinin ilk üreticisi DemirDöküm, Bozüyük Tesisleri’nde ürettiği bu cihazlarla Türkiye ve Avrupa pazarında fark yaratıyor.
Premix teknolojisi sayesinde yanma grubu ve gaz hava karıştırıcısı ile tüm modülasyon kademelerinde en doğru karışımı sağlayabilen bu kombiler, modern tasarımıyla da ön plana çıkıyor.
Yüksek teknoloji ürünleri seçiminde marka ve uygulamayı gerçekleştiren firma ile markanın servis gücü ve tecrübesi çok büyük önem taşır. DemirDöküm de, yoğuşmalı cihazlardaki tecrübesi ile müşterilerine bu alanda üst düzey bir hizmet sunuyor. Tüm bu üstün özellikleri ve yüksek verimi sayesinde DemirDöküm Premix Yoğuşmalı kombiler müşterilerine yüksek konforu ve ekonomiyi bir arada ulaştırıyor.

Sargon Premix’in üstün teknik özellikleri:
17.000, 20.000 ve 26.000 kcal/h kapasite
%107 verim ile 4 yıldız verim seviyesi
Düşük emisyon değerleri ile çevre dostu
LCD diagnostik hata uyarı sistemi
Kademesiz full alev modülasyonu
Yerden ısıtma sistemlerine uygun
Düşük yakıt sarfiyatı
Elektromanyetik uyumluluğu sağlayan EMC filtre
Pompa, üç yollu vana antiblokaj sistemi
Otomatik by- pass tertibatı
Atık gaz emniyet sensörü
Alev sönme emniyeti
Hava akış emniyeti
Donma emniyeti
TSE ve CE belgeli
2 yıl garanti

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT