Demirdöküm Yaz Kampanyasına Herkes Davetli

Alışveriş Alışveriş Demirdöküm Yaz Kampanyasına Herkes Davetli

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Demirdöküm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Demirdöküm yaz kampanyasina Herkes davetli
DemirDöküm A Serisi Klimaları kapsayan kampanya, kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit avantajı sunuyor.

DemirDöküm 2008 yılında hizmete açtığı 10 bin metrekare alana kurulu klima fabrikasıyla, güçlü marka imajı ve güçlü yetkili satıcı - servis ağı ile sektörünün lider markalarından biri haline geldi.

DemirDöküm, klima üretim gamında diğer firmalardan farklı olarak, sadece A sınıfı split klimaları bulunduruyor. Değişen konfor ihtiyacı ve müşteri beklentilerini göz önünde bulunduran DemirDöküm, duvar tipi split klimalara ek olarak, salon, yer-tavan, kaset, gizli tavan tipi ve kanallı split klimalarla sektörde yerini aldı.
Soğutma ve ısıtma kapasitesi 9.000 Btu/h – 24.000 Btu/h aralığında olmak üzere 4 ayrı modelde üretilen DemirDöküm A Serisi duvar tipi split klimalar: gerek soğutma gerekse ısıtma konumunda A enerji performansı ile çalışır. Böylece, ortam havası etkili bir şekilde iklimlendirilirken enerji sarfiyatı minimumda kalır.

A Serisi duvar tipi split klimalar “Jet Cool” özelliği sayesinde ortam sıcaklığının kısa bir sürede istenilen konfor şartlarına ulaşmasını sağlar.
Cold Catalytic Filtre sayesinde kötü kokular önlenerek ortamda temiz ve ferah bir hava sağlanır.
Yüksek Nem Alma Kapasitesi ise özellikle nemin rahatsız edici derecede yüksek olduğu durumlarda ortamdan nem alarak kullanıcıya büyük konfor sağlar.
LCD Ekran sayesinde, sıcaklık ayarları, program saati ve arıza kodları gibi çalışma konumu göstergeleri yeni tasarım ekran üzerinde dijital olarak izlenebilir.
Isıtma-soğutma sektöründe 55 yıllık bir bilgi ve deneyime sahip olan DemirDöküm, tüketici beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için geniş ürün gamıyla, yurt genelinde 227 adet Yetkili Satıcı, 2.000 adet Satış Noktası ve 330 adet Yetkili Servis ağı ile tüm ürünlerine 3 yıl garanti veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT