Deposite Şans Çarkı Dönüyor

Alışveriş Alışveriş Deposite Şans Çarkı Dönüyor

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Deposite Outlet Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Kazançlı alışveriş şehri Deposite Outlet Merkezi’nde ekstra indirimler ve kazançlı günler tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar otuzbini aşkın hediye dağıtan Deposite Şans Çarkı tüm şanslı ziyaretçilerini bekliyor.

Bugüne kadar otuzbinin üzerinde hediye dağıtan Deposite Şans Ağacı yaz ile birlikte yenilendi. Deposite Outlet Merkezi Şans Çarkı’nda, 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerde markalardan sürpriz hediyeler, Çocuk Kulübü yaz kursları, yabancı dil eğitimi, büyüklere ve küçüklere yaz okulu, ayrıca frizbiden şapkaya, plaj havlusundan deniz topuna, çekilişsiz, kurasız binlerce sürpriz hediye dağıtılıyor.

Deposite Outlet Merkezi’nde birçok ünlü Türk ve Dünya markasına uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ayrıca alışveriş sonrasında mağazalardan bir sonraki mağazada alışveriş yaparken kullanabileceğiniz ekstra indirimler yaza damgasını vuracak.

Deposite Outlet Merkezi bu yaz da alışverişte farkını ortaya koyarak, tüm ziyaretçilerini kazançlı çıkarmaya devam ediyor. Sadece Deposite Outlet Merkezi’ne özel içerisinde Deposite’deki tüm fırsatlardan ve düzenlenecek etkinliklerden haber veren Depomag dergisi de kazançlı alışverişin sesi olmaya devam ediyor. Depomag dergisi her ay ulusal gazetelere 100.000 adet insert olarak dağıtılıyor. Deposite Outlet Merkezi’ndeki sadece Deposite’ye özel indirimlerden yararlanmak için Depomag dergisini takip edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT