Dermalogica’dan Sivilceleri Kapatan Etkin Bakım

Alışveriş Alışveriş Dermalogica’dan Sivilceleri Kapatan Etkin Bakım

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Dermalogica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ May 14, 2012

Dermalogica’dan sivilceleri kapatan etkin bakım: “Concealing Spot Treatment”

Dermalogica’nın erişkin aknesine yönelik bakım serisi MediBac Clearing System™’in en başarılı ürünlerinden Concealing Spot Treatment yenilendi. Geliştirilmiş özel formülüyle sivilceleri yok eden Concealing Spot Treatment aynı zamanda doğal rengiyle cilt tonuna anında uyum sağlayarak sivilcenin gizlenmesine yardımcı oluyor!

Dermalogica’nın erişkin aknesine yönelik Medibac Clearing SystemTM serisinin en başarılı ürünlerinden Concealing Spot Treatment, gün boyu sivilcelerini gizlemek isteyenler için cazip bir alternatif olarak sunuluyor. Concealing Spot Treatment, sivilcelerin üzerine uygulandığında doğal rengiyle cilt tonuna uyum sağlayarak renk farkını ortadan kaldırıyor.

İçeriğindeki konsantre kükürt ile sivilce bakımına da yardımcı olan Concealing Spot Treatment, makyaj altına dahi uygulanabiliyor. Suni koku ve renklendirici içermeyen bu ürün özellikle Benzoil Peroksit’e karşı duyarlı kişiler için ideal.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 115,00 TL 10 ml.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT