Desa’dan Anneler Günü’ne Özel Uygulama

Alışveriş Alışveriş Desa’dan Anneler Günü’ne Özel Uygulama

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: www.desa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Desa Anneler Günü’ne özel olarak “Facebook” sayfasında yepyeni bir uygulama başlatıyor; Sürpriz pencerelerden fırsat ve hediye yağmuru… Annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenler www.desa.com.tr’yi ve Desa Fashion Facebook sayfasını şimdiden tıklıyor…

Deri deyince akla ilk gelen marka olan sektörünün lideri DESA, 40. Yılında DESA Fashion Facebook sayfası üzerinden annesine özel bir hediye almak isteyenlere farklı bir kampanya gerçekleştiriyor. Mayıs’ın ilk haftası gerçekleşecek Facebook uygulamasındaki klasik İngiliz tarzı binanın pencerelerinde “Anneler Günü” hediyesi almak ve fırsatlardan yararlanmak isteyenlere her gün www.desa.com.tr ‘de satılan bir ürüne özel bir indirim gizlenecek.

Güne özel 20 TL’lik hediye çekleri…


Fırsatları yakalayabilmek için facebook.com/desafashion sayfasını beğenmek ve uygulamaya katılarak pencerelerdeki günün sürprizini bulmak yeterli. Mayıs ayının ilk haftasından itibaren her gün desa.com.tr’deki “özel bir ürüne”çok özel bir fırsat sunulurken, uygulamaya katılan takipçiler ise www.desa.com.tr 'de kullanacakları o güne özel 20 TL'lik hediye çekleri de kazanacak.

Anneler Günü'nde hem sizi hem annenizi düşünen Desa'nın Facebook'a özel hazırlanan uygulamasına katılın, Desa sürprizlerini kaçırmayın. Her gün Desa sürpriz ürün penceresinin saat 09:00'da açılacağını, kampanyadaki ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu ve indirimin aynı gün içerisinde Desa.com.tr'den yapılacak alışverişlerde geçerli olacağını hatırlatalım.

%40 indirim fırsatı…


Desa’da sürprizler bitmiyor. 2-13 Mayıs 2012 tarihleri arası geçerli olacak Anneler Günü’ne özel olarak tüm Desa mağazalarında %40 indirim fırsatını kaçırmayın… En kaliteli derileri modern tasarımlarla birleştiren Desa’da annenizin tarzına uygun çanta, ayakkabı, deri ceket ve aksesuarlar şimdiden %40 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT