Diane İlk Kez ve Sadece Sephora'da!

Alışveriş Alışveriş Diane İlk Kez ve Sadece Sephora'da!

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Dünyaca ünlü moda ikonu Diane von Furstenberg’in ismini ve imzasını taşıyan; SEPHORA’da satışa sunulacak yeni parfümü ‘DIANE’, tüm kadınlar için yaratılmış, onlara özel büyülü ve çarpıcı bir parfüm!

Dünyada 1970’lerden bu yana feminen, güçlü, özgür, modern, özgüvenli, cesur, eğlenceli, ilham veren kadının simgesi haline gelen moda tasarımcısı Diane Von Furstenberg, kariyerinde bir ilke imza atarak eşsiz bir parfüm yarattı: ‘DIANE’. Kadını, her zaman mesleğinin merkezinde tutan tutkulu, lider modacı, geleneksel kimonolardan esinlenerek yarattığı wrap dress (kruvaze elbise) tasarımlarıyla başlattığı akımı, seneler geçtikçe aksesuar, mücehver, çanta, ayakkabı ve ev tekstili ile genişletmeye devam etti. Furstenberg, şimdi yeni parfümü ‘DIANE’ ile bu aileyi taçlandırıyor.

Kariyeri boyunca, “Kadınlar bana ilham veriyor, ben de onlara ilham vermek için tasarlıyorum” diyen Furstenberg, yeni parfümü ‘DIANE’ ile kadının özünü, gücünü ve güzelliğini yansıttığını belirtiyor. Diane Von Furstenberg’in güzellik, zarafet ve şehvetin değişmez aksesuarı olma iddiasındaki parfümü, sadece Fransız lüks kozmetik zinciri SEPHORA mağazalarında satışa sunulacak.

Furstenberg, Chantel Roos işbirliği ile yarattığı parfümünde; iki favori çiçeğinden esinlenmiş; frangipani çiçeği ve menekşe. Egzotik frangipani ağacı çiçeğinin cüretkarlığını, bir tutam badem ve vanilya ile birleştirerek feminenliği yakalıyor. Bu feminenliğe, menekşenin gizemini katarak şaşırtıcı, baştan çıkarıcı ve seksi bir karışım elde ediyor. Paçuli bitkisiyle ise unutulmaz ve kalıcı bir iz bırakmasını sağlıyor. Bu modern ve zarif koku, ünlü modacıya göre kadınlara feminen ve cazibeli bir hava katarken; onlardaki özgüven ve cesareti de vurguluyor.

Diane Von Furstenberg, parfümünün şişe tasarımıyla da, en az parfümün kendisi kadar özenle ilgilendiğini söylüyor. Furstenberg’in birbirine geçmiş ne oval, ne yuvarlak elegan biçimli altın halkalardan oluşan çok sevdiği uğur bileziğinden esinlenerek tasarladığı oval biçimli şişe, parfümün gücünü mümkün olan en şehvetli biçimde ortaya çıkararak bir kadının baştan çıkarıcı dişiliğini yansıtıyor.

Diane, sadece Sephora mağazalarında Ekim 2011 itibari ile satışa sunulacaktır.
Eau de Parfum 100 ml: 269 TL
Eau de Parfum 50 ml: 199 TL
Eau de Toilette 100 ml: 239TL
Eau de Toilette 50 ml: 169 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT