Digiturk`ten Her Eve HD!

Alışveriş Alışveriş Digiturk`ten Her Eve HD!

Tarihler: 01 Haziran 2011 Çarşamba ~ 01 Temmuz 2011 Cuma

Firma: Digiturk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2011 ~ Tem 1, 2011

Digiturk, yeni HD kampanyası ile üyelerine sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor.
HD ve 3D televizyonların giderek önem kazandığı günümüzde Digiturk, müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya başlatıyor.

Ayda sadece 14,99 TL’ye HD uydu alıcısı!
1 Haziran Çarşamba günü başlayacak yeni kampanya ile Digiturk kullanıcıları, ayda sadece 14,99 TL’ye HD uydu alıcısının sahibi olabilecek. Kampanyada sunulan HD uydu alıcı aynı zamanda 3D uyumlu.

14,99 TL giriş HD paketi ile Show TV HD başta olmak üzere TRT HD, Spormax HD (Beko basketbol ligi maçları), ATV HD, A Haber HD, National Geographics HD ve Fashion TV HD’den oluşan yedi HD kanalı izleyebilecek. Çok yakında İzTV HD de bu pakete eklenecek.

Ayrıca 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan kampanya ile belgesel modülünde bulunan National GeographicsHD ve National Geographics Wild ve sporsever modülünde bulunan Eurosport HD (Eurosport 3D), Foxsports HD, Lig TV 90+1 ve ESPN HD kanalları da ayda sadece 4 TL fark ödeyerek izleyebilirsiniz. Digiturk paketlerinde 18 HD ve 1 de 3D kanal bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT