Dijital gençliğin yeni gözdesi Lenovo ThinkPad X130e

Alışveriş Alışveriş Dijital gençliğin yeni gözdesi Lenovo ThinkPad X130e

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 16 Mart 2012 Cuma

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

Dizüstü bilgisayarından mobilite, hız ve sağlamlık talep eden kullanıcılar Lenovo ThinkPad serisinin yeni üyesi X130e’nin tutkunu olacak…

Lenovo ThinkPad serisi teknoloji tutkunları ve iş dünyasının ardından yeni üyesi X130e ile bu kez de gençleri ve mobil hayat tutkunlarını hedefliyor. Güçlü ve yüksek performansa sahip dizüstü bilgisayarlarından oluşan ThinkPad serisinin son harikası X130e, şık tasarımı, sağlam gövdesi, yüksek teknolojisinin yanı sıra mobil hayatı kolaylaştıran özellikleriyle başta gençler ve öğrenciler olmak üzere dijital hayatla bütünleşen herkesin son gözdesi olacak.

Asil siyah, tutkulu kırmızı…
Yüksek performansı ve kolay taşınabilir özellikleriyle öne çıkan ThinkPad X130e, aynı zamanda şık tasarımıyla da göz dolduruyor. 11.6 inç büyüklüğünde LED ekrana sahip model, gece siyahı ve ateş kırmızısı renkleriyle raflarda yer alacak. AMD Fusion E-300 ve E-450 ya da Intel ikinci nesil Core i3-2367M ULV işlemci seçenekleriyle sunulan dizüstü bilgisayarda kullanıcılar birden çok işlemi aynı anda yapabilme imkanına sahip. Zamanının çoğunu ev dışında geçiren kullanıcılara ThinkPad X130e’nin uzun ömürlü bataryası, sekiz saate kadar kesintisiz çalışma imkanı da sağlıyor.

Kesintisiz iletişim
Gençlerin ThinkPad X130e’yi sevecek olmalarının nedenleri bunlarla sınırlı değil. Hız ve yüksek teknolojinin öne çıktığı üründe, 500GB’a kadar farklı kapasitelerde sabit disk seçenekleri ve cihazın 20 saniyenin altında bir sürede açılmasını sağlayan Lenovo RapidBoot teknolojisi yer alıyor. ThinkPad X130e’yi rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği ise düşük ışığa duyarlı web kamerası. X130e’nin üstün ses, görüntü ve bağlantı özellikleri bu kamerayla birleşerek, gençlerin her yerden kesintisiz iletişim kurmalarını kolaylaştırıyor. Lenovo’nun “Instant Resume” (Anında Yeniden başlatma) teknoloji ise kullanıcıların bağlantılarının kopmamasını sağlıyor.

Kahve dökmek serbest
Hafifliğiyle gençler ve öğrenciler için mobil hayatı kolaylaştıran ThinkPad X130e, sağlamlıkta da rakip tanımıyor. Bu yeni model, güçlendirilmiş gövde ve köşeleriyle diğer modellere kıyasla yüzde 33 daha güçlü bir yapıya sahip. Cihazda düşmelere ve çarpmalara karşı en az hasarın yaşanmasını sağlayan lastik dış koruma ve sıvı dökülmelerinin verebileceği zararı ortadan kaldıran su tahliye kanalları da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT