Dikkat Edin Bu Araba Uçuyor!

Alışveriş Alışveriş Dikkat Edin Bu Araba Uçuyor!

Tarihler: 06 Kasım 2006 Pazartesi ~ 12 Kasım 2006 Pazar

Firma: Skoda

Adres: Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2006 ~ Kas 12, 2006
DİKKAT EDİN BU ARABA UÇUYOR!

Türkiye’de iki yılda bir düzenlenen Auto Show Fuarı’nda sergilenen bir otomobil ilk kez uçacak!
Skoda, 3–12 Kasım 2006 tarihleri arasında CNR Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 11. Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show 2006’da yeni yıldızı Roomster’ın 4 modelini ve “uçan“ kopyasını otomobil tutkunları ile buluşturacak.

Roomster’ın birebir “uçan“ kopyası 02 Kasım 2006 Perşembe günü saat 15.15’de basın mensuplarına özel olarak uçurulacak. Farları bile yanan Roomster uçak sesiyle birlikte havalanıp standın üzerinde 15 dakika boyunca uçarak meraklı bakışları üzerinde toplayacak.

7 gün boyunca belirli saatlerde sergilenecek olan “uçan“ Roomster’ı görmeniz için 1. holde bulunan Skoda standını ziyaret etmeniz yeterli!

Skoda’nın 4. modeli “Roomster“
Skoda’nın ürün gamının 4. modeli olan Roomster, markayı yeni bir segmentte temsil edecek. Roomster, 2003 Frankfurt Fuarı’nda konsept olarak sergilenmişti ve fuar sonrasında otomotiv uzmanlarından gelen olumlu yaklaşımların sonucunda potansiyel müşteri talebi de eklenince bu yıl düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı ile birlikte piyasaya sunulmuştu.

Skoda’da MPV (Multi Purpose Vehicle - Çok Amaçlı Araç) sınıfının ilk deneyimi olan Roomster, panoramik cam tavanı, arkaya doğru yükselen tavanı ile daha fazla iç mekan sunumu, kanat görünümlü yan camları, 6 hava yastığı, cd çaları ve VarioFlex (hareketli arka koltuklar) koltukları ile sınıfındaki diğer araçlara fark atacak.

Roomster, “Roomster“, “Style“, “Sport“ ve “Comfort“ modelleri, 1.2 12V HTP/47 kW, 1.4 16V/63 kW, 1.6 16V/77 kW benzinli ve 1.4 TDI PD/51 kW, 1.4 TDI PD/59 kW, 1.9 TDI PD/77 kW motor seçenekleri ile piyasaya sunulacak.

Roomster’ın Auto Show Fuarı’nda siparişleri alınacak ve Türkiye’de Avrupa’nın büyük pazarları ile aynı zamanda, 2006 yılı son çeyreğinde satışı sunulacak.

1. Hall‘de otomobil tutkunları ile buluşacak olan Skoda, 1.000 m2’lik alanda 15 otomobil sergileyecek. (4 adet Roomster, 2 adet Octavia, 2 adet Superb, 1 adet Octavia Scout, 3 adet Fabia, 1 adet Octavia RS, 1 adet Octavia Combi 4x4 ve 1 adet Octavia Tour.)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT