Divan’dan `Tasarım Kutular`da `Tasarım Çikolatalar`...

Alışveriş Alışveriş Divan’dan `Tasarım Kutular`da `Tasarım Çikolatalar`...

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Divan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Divan’dan “Tasarım Kutular”da “Tasarım Çikolatalar”...
DİVAN, SEVGİLİYE HAYATIN EN GÜZEL TADLARINI ÖZEL TASARIM KUTULARIYLA SUNUYOR

Yarım asrı aşkındır Türkiye’nin en iyi çikolata ve lokumlarını üreten Divan Pastaneleri, yeni konsept çalışmasının ilk uygulamaları olan lokum ve çikolata kutularıyla Sevgililer Günü’nün en lezzetli hediyesi olmaya aday.
Maybe Design’dan Erdem Akan ve Boğaç Şimşir’in ortak çalışmaları sonucu yenilenen Divan lokum ve çikolata kutuları tamamen duyulara hitap edecek şekilde, en çekici ve lezzetli şekilde sunuluyor.

Sevgilinize özel “15 farklı tad”
Divan çikolata çeşitleri, hangi görünüme hangi ürünün uygun olacağı içerikleri göz önüne alınarak yeniden tasarlandı. En küçük pralin kutusu bile çikolata müdavimlerinin aynı anda tadabilmesini sağlayacak şekilde 15 çeşitle sınırlandırılan Divan’ın yeni çikolata kutularında, klasik tatlardan modern zevklere uzanan lezzet yelpazesinde; hindistan cevizliden portakallıya, Türk kahveliden bademliye, fındıklı, kahveli, kestaneli, badem ezmeli, fındık krokanlı çeşitlerinin yanısıra gofret, fıstık, çay, palet d’or, passion fruit çeşitleri yer alıyor.

Çikolata klasiği haline gelen, sütlü ve bitter çeşitlerinin yanı sıra yoğun çikolata tadını ağızda eriyen kremsi lezzet ve yuvarlak hatlarla birleştiren, gerçek çikolata tutkunları için bitter, sütlü ve beyaz olmak üzere üç farklı lezzet çeşidine sahip olan truffe’lar da sevgililer gününde sevgilinizi baştan çıkaracak.

Yeni tasarım lokum kutularıyla çok daha şık bir sunuma kavuşan ve Londra Harrods, Selfridge ve Paris La Fayette’te satılan Divan lokumunun müşterileri arasında Prens Charles’ın eşi Camilla, ünlü modacı Kenneth Cole ve David Beckham yer alıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT