Divarese`ye Bahar Tüm Renkleriyle Geldi

Alışveriş Alışveriş Divarese`ye Bahar Tüm Renkleriyle Geldi

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011

DIVARESE’YE BAHAR TÜM RENKLERİYLE GELDİ

Divarese İlkbahar Yaz 2011 Kadın Koleksiyonu, pudra tonlarındaki tasarımlarıyla bahar çiçeklerini çağrıştırıyor, Erkek Koleksiyonu ise çekici modelleriyle ayakkabı modasına yön veriyor.

Divarese 2011 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan, baharın ılık havasını hissetmeye başlayacağımız Nisan ayına özel tasarımlar, gardıropları renklendirmeye hazırlanıyor. Jean-ceket kombinleri gibi spor şıklığı tamamlayacak modellerin yanı sıra; çalışan kadınların gardıroplarındaki farklı tarzlara da hitap eden ayakkabılar, baharın ışıltısını taşıyor. Dengeli ve kaliteli bir uyumu simgeleyen yeni sezon koleksiyonu, pudra ve bahar çiçeklerini anımsatan renkleriyle öne çıkıyor.

Divarese 2011 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’na; şık, rahat ve detaylara dikkat çeken bir çizgi hakim. Örgü, eskitme, süet ve antik derinin kullanıldığı tasarımlar farklı bir koleksiyonu gözler önüne seriyor. Taba, kahverengi ve gri renkeleriyse bahar aylarının en çok tercih edilen ayakkabılarıyla bütünleşiyor. Hafta sonları smart casual giyim tarzına eşlik edecek modellerin yanı sıra; iş kıyafetleriyle uyum sağlayacak naturel renklere sahip tasarımlar, erkeklere zevk sahibi öneriler sunuyor. Evrak çantaları ise, erkek koleksiyonunun klasik ve vazgeçilmez parçaları.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT