Doğadan Çay Hasadı Turları Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Doğadan Çay Hasadı Turları Başlıyor

Tarihler: 01 Mayıs 2011 Pazar ~ 31 Mayıs 2011 Salı

Firma: Doğadan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2011 ~ May 31, 2011

Doğadan, yeşil yaprağın demli bir keyfe dönüştüğü çay diyarı Rize’ye hasat turları düzenleyerek, çayseverleri bu büyük heyecana katılmaya davet ediyor. Geleneksel hale gelen tur, bu yıl Migros’larda 1-31 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenen kampanya ile şanslı çiftlerin olacak. Kampanya süresince Migros’lardan 5 TL’lik Doğadan siyah çay alan çayseverler arasında yapılacak çekilişle 15 çift, “Doğadan Çay Hasadı Turları”na katılma şansı yakalayacak.

Doğadan, seçilmiş bahçelerden özenle topladığı en taze en üst 2,5 çay yaprakları ile yakaladığı eşsiz lezzeti, taze çay kokusunu ve hasadın en coşkulu anlarını Rize’de çayseverlerle paylaşıyor. Ayder Yaylası’nın muhteşem doğasını, Gizli Bahçe’deki hasat heyecanını ve tabii ki doğal ve lezzetli çayın keyfini tüketicileriyle paylaşmak isteyen Doğadan, çay hasadı turlarında benzersiz bir serüvenin kapısını aralıyor. Bu benzersiz deneyimi yaşamak isteyenler, Migros’lardan 1 -31 Mayıs tarihlerinde 5 TL’lik Doğadan siyah çay alarak çekilişe katılma hakkı kazanacak.

Bu müthiş yolculuğa katılacak 15 şanlı çift, İstanbul-Trabzon uçuşunun yorgunluğunu Karadeniz kıyısında yöre tatlarının bir araya geldiği bir kahvaltıyla attıktan sonra Doğadan’ın Rize’de bulunan tesislerinde çay üretimine tanık olacaklar ve uzmanlar eşliğinde en taze çayların tadımını yapacaklar. Rize’nin muhteşem manzarası eşliğinde yemek yendikten sonra sırada Ayder olacak.

Yaylanın serin havası, ateş başında ve horonun ısıtacağı geceyle tamamlanacak. Sabah, Uçurtma Deresi’ne akan çağlayanların arasında mükellef bir kahvaltıyı Ayder Yaylası’nın güzelliklerine doğru keyifli bir yürüyüş izliyor. Sonunda hoş bir sürprizle karşılaşılacak gezinin dönüş yolculuğunda konuklar gördükleri manzaraya inanamayacaklar. Bu unutulmaz gezi “Doğadan’ın Gizli Bahçeleri”ne yapılacak yolculukla tamamlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT