Doğal Dükkan`dan Kahveseverlere Özel Tamamen Farklı Bir Alternatif

Alışveriş Alışveriş Doğal Dükkan`dan Kahveseverlere Özel Tamamen Farklı Bir Alternatif

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 23 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Doğal Dükkan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 23, 2008
DOĞAL DÜKKAN’DAN KAHVE SEVERLERE ÖZEL TAMAMEN FARKLI BİR ALTERNATİF: “DAMLA SAKIZLI TÜRK KAHVESİ”
Türk kültürünün vazgeçilmezi “Türk Kahvesi”, damla sakızı, kakule, süt, vanilya ve muskat gibi farklı aromalarla çok değişik bir lezzete kavuştu...

İlyas Gönen Kahveleri, aromalı dibek kahvesi çeşitleriyle kahve severlere eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. İbrahim Gönen’in en çok ilgi gören damla sakızlı kahvesi dışında çikolatalı, kakuleli, sütlü, vanilyalı, muskatlı, tatlı bademli, kara üzüm çekirdekli çeşitleri de var.

Dibek kahvesi, bilinen klasik değirmende öğütülen kahvelerden farklı olarak, dibek taşında dövülerek öğütülüyor ve bu nedenle de diğer kahvelere oranla aroması çok daha kuvvetli bir şekilde hissediliyor.

İçine hiçbir karkı maddesi veya esans konulmayan kahvelere sadece verilmek istenen aromayı sağlayacak madde katılıyor. Yani damla sakızlı kahvenin içine öğütülmüş damla sakızı parçacıkları konulurken; kakuleli kahvenin içine de kakule tanecikleri ekleniyor.

1939 yılından beri kahve ürettiği lezzetli kahvelerle, kahve içimini bir keyfe dönüştüren İlyas Gönen’in kahvelerine “sanal dünyanın en doğal adresi” www.dogaldukkan.com adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT