Doğtaş´tan Sevgililer Günü´nde Çiftlere Özel ´Aşk Yatağı` Keyfi

Alışveriş Alışveriş Doğtaş´tan Sevgililer Günü´nde Çiftlere Özel ´Aşk Yatağı` Keyfi

Tarihler: 08 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2011 ~ Şub 14, 2011

Doğtaş Mobilya Sevgililer Günü’nde aşıklara özel “Lovely” adında aşk yatağı sunuyor. Türkiye’de ilk olarak Doğtaş tarafından tasarlanan ve üretilen yatak, aşk tadında koku yayan “smellwell” özelliği ve kapsülleri sayesinde uzun süre ferahlık hissi veriyor.

“Aşk Yatağı” özel tasarlanmış ve uygulanmış kırmızı örgü kumaşıyla, alışılmış yataklardan farklı olarak keyifli ve rahatlatıcı bir uyku sağlıyor. Kumaşa uygulanan anti-stress özelliğiyle aşıkların uyku düzenini ve kalitesini yükseltiyor.

Anti-bakteriyel özelliğe sahip “Aşk Yatağı”nın mikro organizmaların yol açtığı kötü kokuları, kumaşın çürümesine neden olan küf ve mantarların oluşunu engelleyip, kumaşın ve yatağın ömrünü uzatıyor. Yatağın ayrıca, anti-mosquito özelliği sayesinde sivrisinek kovucu etkisi bulunuyor.

Yatakta vücut ergonomisi için yüksek yoğunluklarda, yumuşak özellikte 7 santimetre plaka ve rulo sünger kullanılarak çiftlere ekstra konfor sağlanıyor. Doğtaş’ın “Sevgililer Günü”nde çiftlere armağan ettiği “Lovely” 10 yıl garantili olarak Doğtaş mağazalarında aşıkları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT